- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
janos666 #324 üzenetére
Anno láttam ilyeneket, a rendszerváltás utáni Linda sorozatot tűéles digi kamerákkal forgathatták, hosszú beállításokkal; rettenetes volt.
De ugyanaz a hatás a filmes hfr-nél (48/60fps) is. Steril lesz az összhatás.
Ezek az effektek a valós kamerákat hívatottak utánozni, egyébként jó soká jöttek rá (dx9 éra vége felé úgy emlékszem) hogy nem kell mindennek tűélesnek lenni mindig. Persze ha te nem szereted és lekapcsolod én elfogadom. -
Kr/\toS
senior tag
válasz
janos666 #321 üzenetére
Mondjuk szerintem pont a post effektek miatt lesz filmszerű egy játék kinézete.
Igen mondjuk bosszantó tud lenne az automata optimalizáció, azt én is kikapcsolom pont az általad említett dolgai miatt.
Ennél meg rápróbáltam és egész jól belőtte. Amíg nem hozzák jobban rendbe a teljesítményt szerintem ez állította be nagyjából stabilra. -
Kr/\toS
senior tag
8/16 magos procikkal játékok alatt soha nem láttam még 100%os kihasználtságot. A jobb játékok talán felmentek 60%ig. Sokkal fontosabb hogy az az 50% mind a 8/16 szálon menjen.
Nem cpu intenziv tömörítésről, video editálásról, vagy shader comp.-ról beszélek hanem általános futtatás menedzsmentről. -
Kr/\toS
senior tag
Próbaképp visszamentem win10-re, ott majdnem hibátlan volt minden, 16óra játék alatt volt max 2 crash, de még 1.06-al és nem a hotfix driverrel.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
DeathAdder #197 üzenetére
Attól még natív a hdr. A win után a játékban is be kell kapcsolni.
-
Kr/\toS
senior tag
válasz
szabeska #166 üzenetére
Én dolby access-el tolom, atmos setup 5.1.4, upmixer nélkül, pazarul kiosztja a fölső 4et 3d hangbeállítással. Kameraforgatással onnan jön a hang ahonnan kell. Én annyit vettem észre hogy a dinamikatartomány nagyon szét van húzva, érdemes levenni keskenyre hogy mindent jól hallj, kb úgy mintha közepes lenne máshol.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest