- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAMyMamy
tag
válasz
Fitzgerald #491 üzenetére
Igen, húzva van a proci, eddig stabil volt az RX 580 mellett, de megpróbálom, amiket írtál, köszi. Illetve be van kapcsolva az alaplapon a C.A.M. (ReBAR?) is, de az nem segített egyelőre, hogy kikapcsoltam.
@#492 Sorban raktam fel a patcheket, igen.
-
nanamii_o
tag
válasz
Fitzgerald #401 üzenetére
Abby golf klubjában kell aktiválni.
🏌🏻
-
nanamii_o
tag
válasz
Fitzgerald #399 üzenetére
-
Gubu0101
veterán
válasz
Fitzgerald #377 üzenetére
Mondjuk tobbet nem is tud a tvm.Heten varom az uj tvt,de az is csak 60hz.Sajnaltam 120hz-es tv-re kozel 600ezret
Az mar birta volna a 120fps-t.Ps5 miatt meg nem dobok ki annyit,egyenlore ugy sincs sok jatek ami tamogatna.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Fitzgerald #375 üzenetére
Part 2 van ps5-re epp azt jatszom ismet
Vagy valami feljavitott verziora gondolsz?
Most gugliztam kicsit,talan 2024 ben jon a part 2 pc-re. -
shotika
őstag
válasz
Fitzgerald #364 üzenetére
Én az upgradet benéztem és csak az utolsó helyszín előtti upgrade pontnál jöttem rá, hogy a tárgyupgrade-nél a csavarkulcsok száma nem azt jelöli, hogy mennyibe kerül, hanem mekkora szint kell adott cuccot feljebb húzni. Egész addig vártam, hogy hátha esik valami olyan fegyver, amire be tudok áldozni 3-4 ilyet.
Mindezt valósághű nehézségi fokozaton. Vagy egy percig ültem utána némán... -
válasz
Fitzgerald #364 üzenetére
Nem az van a crafting cuccokkal, hogy van egy kör körülötte és ha felveszel egyet akkor a karika elkezd betelni és ha betelt akkor ad egy db-t belőle? Én normálom nyomom ha jól emlékszem és mintha így lenne, de lehet csak benéztem.
-
DeathAdder
veterán
válasz
Fitzgerald #356 üzenetére
nekem is ott volt egy élményem, leszedtem csendben mindenkit íjjal a segítsége nélkül, bejártam minden zugot, az utolsóban maradt egy db enemy, na mondom az most kap egy snipert a szemei közé, ezután lespawnolt 5-6 új embert oda amit egyszer már megtisztítottam és kilootoltam
amúgy rém könnyű a game szerintem, revolverrel 1 tárból 5-6 embert/runnert simán leszedsz, clickert meg téglával egyonvered, inkább a spawnolás az idegesítő nem a nehézség, amikor egyszer a semmiből elkezdenek előjönni, persze lehet PS távirányítóval nehéz célozni, de egérrel tök egyszerű fejbelőni őket főleg hogy rém buták is, pedig nem vagyok egy gamer
igazából az upgradeknek sem látom sok értelmét, aztán lehet később nehezebb lesz, nem tudom. Télnél tartok, biztos lesz valami boss ami nehezebb lesz, régen láttam a gamet nem emlékszem már
-
diablo1984
veterán
válasz
Fitzgerald #356 üzenetére
Spojler: volt még 1-2 rész, pl a plázában mikor ellövöd a lőszered a fertőzöttekre, majd jönnek az emberek is lőni, vagy lent a csatornában 2 pöffeteg és jó pár kattogó meg fertőzött egyszerre. David annyira nem kemény, csak ha elkap, akkor vége, mert a dzsunfelvágót belevágja Ellibe, utána visszatöltéskor lehet keresni, hogy merre van...
-
sixpak
nagyúr
válasz
Fitzgerald #284 üzenetére
Nem hinném, a monitor mögötti falat látod csak ebből, az meg pont olyan mindig, mint a képen lévő dolgok/színek.
Igazaból nem figyelsz rá, csak a hiánya tűnik fel, ha nincs. -
szabeska
addikt
válasz
Fitzgerald #240 üzenetére
Hogyan lehet a rucikat cserelni?
-
nanamii_o
tag
válasz
Fitzgerald #224 üzenetére
Jaa azt láttam.
Amikor először találkozol Ellie-vel és ott van veled Tess meg Marlene. Legalábbis én olyan részletet láttam yt-on. Szakadt róluk a víz,mintha rájuk borítottak volna egy hordó vizet.
-
ACE-
addikt
válasz
Fitzgerald #216 üzenetére
Na végül mégiscsak jött, és van Nvidia hotfix driver is a 30-as generációs RTX-ekre, amitől fagyott.
-
válasz
Fitzgerald #167 üzenetére
Eddig mindig minket szidnak és mi “szívunk” a frissítésekkel(már aki) most legalább egyszer nektek is rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest