- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
mert_csokis #567 üzenetére
A magas hz-es kijelzők korában használ még valaki Vsync-et?
-
válasz
mert_csokis #548 üzenetére
Valóban, köszi!
Tehát akkor még 1x...
Digital Foundry 32:10-től: TLOU PC Patch 1.1 analyzed!
Akkor maradt a CPU bottleneck.... -
Nite
őstag
válasz
mert_csokis #430 üzenetére
-
nanamii_o
tag
válasz
Örülök,hogy neked jól fut. További jó játékot!
-
sixpak
nagyúr
válasz
mert_csokis #433 üzenetére
Ja, igazad van, a vsync kimaradt nálam, bocsánat.
Nos, nálam is jobb lett, sokkal.
Gpu usage végig 99%, cpu az 50-70%, ez eddig is így volt nálam, csak éppen szarul futott.
Most viszont simán ment 50-60fps megvan, droppok nincsenek.
DLSS balanced, minden ultra vagy high.
3070ti amúgy. -
sixpak
nagyúr
válasz
Mi nem normális?...hogy ez a szégyen PC port valakinél jól megy, valakinél meg rettenetesen szarul?
És utóbbiak vannak többen.
Amúgy, ha nem 100% a gpu usage nálad, akkor ott valami nagy gond van.De mindjárt kipróbálom én is és megosztom, hogy jobb lett vagy rosszabb.
-
diablo1984
veterán
válasz
nálam a gpu nem volt ennyire terhelva, de a cpu na az 90% körül van(igaz én csak a legelső patch-et raktam fel és azzal toltam végig)
-
antikomcsi
veterán
válasz
mert_csokis #313 üzenetére
Hihetetlen, hogy a mostani nagy "javítással" sem oldották ezt meg. Én is ezt a programot használtam, de nem hiszem el, hogy egy játékhoz külső féltől származó programot kell használni, hogy a konfigurálható vezérléskiosztás működjön. Pedig rengeteg hibajegy lett beküldve, de mindre csak a semmitmondó válasz érkeztett, hogy gondoltak azokra, akik nyiakat használnak, és ők válasszák azt az előrekonfigurált beállítást. Hát köszi.
Addig meg lehet újraindítgatni, ki/be jelentkezni. Azért vicc, mert nem egy indie játékról beszélünk.
-
Gubu0101
veterán
válasz
mert_csokis #291 üzenetére
Mire javitjak,addigra vegig jatszom
Engem csak azert zavar,mert miota van pc meg jatek azota a nyilakkal iranyitom,sose csiptem a wasd-ot.
Egyenlore igy mar jo,muszaj leszek megszokni. -
janos666
nagyúr
válasz
mert_csokis #248 üzenetére
Szerintem teljesen mindegy, hogy single vagy multi, lassú vagy gyors lefolyású játék, 120 fps-ig szerintem még mindenki ellát józanon, illetve a magasabb fps magasabb mozgóképfelbontást (élesebb mozgóképet) is jelent, nem csak simább mozgást és alacsonyabb késést.
Én arra tippelek, hogy az egérmozgás csak valami alacsony ( <= 60 Hz ) sűrűséggel van mintavételezve (tippre talán 30-al), amitől több kirajzolt képkockán is ugyan ott áll a kamera akkor is, ha egyébként folyamatosan mozgatod az egeret (akár 1000 Hz-es egeret).
Az ilyet egy sima fps limiter nem szokta megoldani, mert attól még nem lesz szinkronban az egér és a kamera, ugyan úgy lesz szaggatás (azért vannak 1000 Hz-es egerek, mert ahogy haladsz "kifelé", mindig többszörözni kell a mintavételek számát, ha nincs szinkronizálás).Igen, láttam már játékot, ahol a fix fps lock feloldása hasonlót okozott, de azok általában olyan játékok, ahol nem is lehet a menüből kikapcsolni a limitert, illetve ezekhez néha készül házilag "mod" fix, hogy ne szaggasson a kamera.
Az egyik ilyen, amire emlékszem, az a DeathCore, és van is hozzá egy mod, ami átteszi az alacsony fps-re fixált fizika-szimulációval mozgó karakter fejéből a karakter feje mögé szabadon, arról leválasztva a kamerát (vagy valami ilyesmi, már rég olvastam), és máris sima a kameramozgás.Csak hát 2023-ban vagyunk, már konzolokon is van 120Hz és VRR, ez nem csak "valami PC gyerekes hülyeség, ami a ''felnőtteket' nem érdekli".
-
ACE-
addikt
válasz
mert_csokis #248 üzenetére
Nálam Fix60 FPS VSync bekapcsolva, a 60fps meg is van, mégis ugyanazt érzem mint janos666...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged