- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Partnero GSM Kft.
Kényszertörlés alatt van... Lehetőség szerint ne is említsd őket...( De inkább már a megszűnt kategória...)
Ennél azért tényleg jobbak vannak. Kiindulásnak is.
Maradjunk inkább annyiban, erős utánjárás lenne szükséges a cég említése kapcsan. Bocs, nincs is cég..
A linkelt oldalt Google értékeléseit is olvasd el inkább.
A weboldalon semmi utalás nincs arra, hogy ez most milyen cégnéven fut...
Inkább törölni kéne a hozzászólásod, mielőtt valaki ez alapján fut erősen lyukra... Vásárlási tanácsnak nagyon rossz lenne.. kiindulási alapnak meg egy durván szürke.
-
Loik
aktív tag
Ismét magasra dobtad a labdát, de nem ütöm le. Úgy gondolom, hogy sikerült olyan szinten szétoffolni a topikot, hogy az már biztosan csípi a modik szemét, így én ebből inkább kiszállok.
Legutóbb 4 napra elmentél biciklizni, szerintem engedd el a témát. Sony fan vagy, inkább azon agyalj a sarokban ülve, hogy melyik lesz a következő márka, amit vence-szinten (Motorola) fogsz úgy védeni, mint a bérgyártott Xperiákat.
-
szkaroly
senior tag
Win telepítés utáni gyomlálást viszont gondolom lelkesen elvégzed? Pedig az nincs meg öt perc alatt.
Egyébként birom azokat a usereket (és tesztelőket) is akik olyan bloatware miatt problémáznak amiknek 90%-a törölhető, de a sok kéretlen (és törölhetetlen) Google f*s miatt nem látok rinyálást.
-
-
Bennem viszont az merül kérdésként, ha téged ez a telefon nem érdekel, és rossznak is tartod akkor véleményformálás mellett nem csak hangulatkeltés miatt vagy itt és szabadidődben gyomlalas helyett a többieket b.szogatni?
Remélem nem persze. És nem általad indul el egy mérhetetlen offtenger, a kertészeti irányok mellett.
Persze ha van valami a témában érdekesebb megnyilvánulásod sem gond, de persze mindenki hülye rajtad kívül...
Ja nem Pocom van, volt, csak lecseréltem, de attól még nem böfögök oda számomra totál érdektelen témákban.
Az lenne az igazi trollkodás, de Te nem vagy ilyen szerencsére.
Ja béke, meg ilyenek.
csak feleslegesen ne hergeld az embereket. Asszem leírtam én ezt már neked anno privátban ,csak tojtál rá, de jovanaz.
-
Loik
aktív tag
"Nem találkoztam én sem a családban, bár nem tudom sony telefonokon hol kell bekapcsolni a reklámot meg a lyukat a kijelzőn sajnos nem találom."
Szakadok (nem).
Teljesen mindegy, hogy milyen Xiaomi/Redmi/Poco telefont vesz az ember, reklámokkal fog találkozni a gyári appokban és push üzenetek formájában is. Az enyémen EEA ROM van, nettó 5 perc alatt kigyomláltam.
Természetesen abba a topikba írsz, amelyikbe kedved tartja, legfeljebb nem értesz hozzá. No offense...
-
-
sorsodborsod
csendes tag
Köszönöm a részletes leírást, így akkor hagyom az aliexpresses rendelést egy időre (hátha közben visszairnak Goxi-nak).
2019 óta használok egy Xiaomi mi 9T készüléket, már szerettem volna nagyon lecserélni, és már régóta vártam az F7-re. Az új hátsó kör alakú kamera szigetek mint ami van a Pro és az Ultra verziónál nagyon nem jönnek be. A mi 9T után már az F7 kamera szigete is hatalmasnak tűnik, nem beszélve a "lyukas" kamerás kijelzőröl. Sajnálom, hogy elhagyták a motoros szelfi kamerát, mert nem túl sűrűn használom az előlapit, viszont a teljesen notch mentes képernyő nagyon jól nézett ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest