Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
meatball77 #220 üzenetére
Hardveresen egál a két vas.
Snap 8s Gen 4 vs Gen3 minimális órajel eltérések vannak, illetve talán a modem résznél egy kicsi. -
-
A Partnero GSM Kft.
Kényszertörlés alatt van... Lehetőség szerint ne is említsd őket...( De inkább már a megszűnt kategória...)
Ennél azért tényleg jobbak vannak. Kiindulásnak is.
Maradjunk inkább annyiban, erős utánjárás lenne szükséges a cég említése kapcsan. Bocs, nincs is cég..
A linkelt oldalt Google értékeléseit is olvasd el inkább.
A weboldalon semmi utalás nincs arra, hogy ez most milyen cégnéven fut...
Inkább törölni kéne a hozzászólásod, mielőtt valaki ez alapján fut erősen lyukra... Vásárlási tanácsnak nagyon rossz lenne.. kiindulási alapnak meg egy durván szürke.
-
-
válasz
meatball77 #197 üzenetére
Hétvégente én már megfigyeltem más áruházakban is , hogy felmegy az ár. Más termékek kapcsán.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
DHGaten a mi fans Storeba jovoheten kerül fel, ezt az infót kaptam.
-
-
-
-
-
válasz
sorsodborsod #78 üzenetére
Nekem kicsit magas az ára, 140 körul tartom reálisnak.
De megrendelem valószínűleg én is, dhgate nem listázza addig.
-
válasz
sorsodborsod #76 üzenetére
Megérkezik simán. Mindenféle költség nélkül.
-
-
Bennem viszont az merül kérdésként, ha téged ez a telefon nem érdekel, és rossznak is tartod akkor véleményformálás mellett nem csak hangulatkeltés miatt vagy itt és szabadidődben gyomlalas helyett a többieket b.szogatni?
Remélem nem persze. És nem általad indul el egy mérhetetlen offtenger, a kertészeti irányok mellett.
Persze ha van valami a témában érdekesebb megnyilvánulásod sem gond, de persze mindenki hülye rajtad kívül...
Ja nem Pocom van, volt, csak lecseréltem, de attól még nem böfögök oda számomra totál érdektelen témákban.
Az lenne az igazi trollkodás, de Te nem vagy ilyen szerencsére.
Ja béke, meg ilyenek.
csak feleslegesen ne hergeld az embereket. Asszem leírtam én ezt már neked anno privátban ,csak tojtál rá, de jovanaz.
-
-
Hát, könnyű úgy hasonló képeket lőni, ha mindkettőben IMX882-es van.
Azt hittem valami nagyobb megfejtés lesz.
A reklám azt érinti, érintheti aki hasznal Xiaomi appot.
Aki nem, az a büdös életben nem találkozik vele.
És még mindig igaz, kikapcsolható mert pár éve az EEA romokban kikapcsolhatóvá kellett tenni például.Ez a helyzet.
-
Mondjuk erős összevetés a 60 ezres telefon... Értem, hogy túlzó állításokkal erősebbnek tűnik a telefon elleni érv... Melyik 60 ezres telefon kamerája jobb.?
Fura, hogy jó vételnek mondod, de a konklúziód az, hogy amúgy szar.
Ha valamit rossznak találok, akkor nem maszatolok, hogy de amúgy jó vétel.... Ez így nem oké. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest