- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
sorsodborsod #264 üzenetére
Sajnos nem mindegyik type-c füles jó mindegyik telefonhoz (nemcsak Poco-nál probléma ez). Lehetőségeid:
1. Veszel egy másikat (lehetőleg webshopban hogy 14 napon belül vissza tud küldeni ha nem jó)
2. Feltúrod a netet hogy esetleg melyik lehet jó
3. BT füles -
ofgm
tag
válasz
sorsodborsod #264 üzenetére
Feleségem Samsung telefonhoz vett egyszer egy ilyen csatlakozású fülest, természetesen hiába volt olcsó olyan volt mint a mesében, hol volt, hol nem volt hang, de legtöbbször meg inkább nem, szóval pusszycat javaslata lesz a megoldás (sajnos)
-
pusszycat
nagyúr
válasz
sorsodborsod #262 üzenetére
Használj bluetooth fülest.
-
lala666
őstag
válasz
sorsodborsod #247 üzenetére
-
lala666
őstag
válasz
sorsodborsod #242 üzenetére
Köszi. Ma reggel rendeltem meg. Várom akkor.
-
lala666
őstag
válasz
sorsodborsod #239 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg?
-
Goxi
tag
válasz
sorsodborsod #144 üzenetére
A kisebb, 256-os változat árait írtam.
-
Terentius
őstag
válasz
sorsodborsod #144 üzenetére
Valakinek megjött már?
-
sorsodborsod
csendes tag
válasz
sorsodborsod #92 üzenetére
Igaz nem a Gshopper írt vissza, de rákérdeztem a töltőre a RendeljKínait csapattól is, válaszuk szerint a Gshopperes kapcsolatuk megerősítette, hogy tartalmazza a töltőt.
-
válasz
sorsodborsod #78 üzenetére
Nekem kicsit magas az ára, 140 körul tartom reálisnak.
De megrendelem valószínűleg én is, dhgate nem listázza addig.
-
válasz
sorsodborsod #76 üzenetére
Megérkezik simán. Mindenféle költség nélkül.
-
Goxi
tag
válasz
sorsodborsod #4 üzenetére
Ali Poco Official visszairt a kérdésre h honnan küldik:
Hello friend
Sorry, we are sending from China, we appreciate your suggestions. Looking forward to working with you in the future
Z -
janeszgol
félisten
válasz
sorsodborsod #14 üzenetére
Nyugodj meg picit. Pár hét és behozzák a boltok. Alza, 220volt stb. Firstphone. Aztán megveszed itt.
-
Szena67
aktív tag
válasz
sorsodborsod #14 üzenetére
Értem, nekem ez mondjuk mind túl tepsi és lyukat sem tervezek venni.
Remélem nem mindenki fogja átvenni ezt a hülyeséget, vagy a red magic féle megoldás lenne jó kisebb méretben.
-
Szena67
aktív tag
válasz
sorsodborsod #9 üzenetére
150€ feletti összegnél azt írja az ÁFA-t később szedik be, azaz itthon, ezért korrigál fizetés előtt. Ezt nem javaslom, mert a fosta, de ha futárcég hozza az is a magasabb összeg alapján valami random jó magas vámkezelési díjat rádob, holott te dolgozol a papírok kitöltésével és még kézbesíteni is lusták (fosta) érte kell menned a postára.
Itt van a pro verzió töltővel: [link]
Ha az nem jó, akkor jobban megéri amazonon venni + xiaomi shopban kb. 10eFt a töltő hozzá. (Hidd el ennyit biztosan de még inkább sokkal többet lehúznak rólad plusz a vele járó stressz sem éri meg a vámon kíváncsiak még ki is bontják a csomagot). Fele ekkora tételnél fizettettek 10,5eFt-ot.De ennyire sürgős? Pár hét múlva biztos lesz itthon is sok helyen. Egy-két hónap múlva meg utánad dobják olcsóbban.
-
Goxi
tag
válasz
sorsodborsod #1 üzenetére
Írtam nekik hogy EU raktárból szállítják e, ha jön válasz megírom.
Sajnos magyar Mi.com nincsen benne az early bírd dologban, EU országok mi boltja pedig csak saját országukba szállítanak. Megnyugtatóbb lett volna azért ebből a forrásból mint alirol.
-
Szena67
aktív tag
válasz
sorsodborsod #4 üzenetére
Amazon.de-n is van. Valami 20€ kuponról is írnak. Az biztosabb.
[link] -
Szena67
aktív tag
válasz
sorsodborsod #1 üzenetére
Ha az ÁFA-t tartalmazza, akkor nem kell már semmit fizetni. Kivéve, ha a store IOSS számával nincs minden rendben, de ez itt nem valószínű, meg az talán EU-s értékelésekből látszana. Vagy ha az országon belüli kézbesítő a magyar fosta, ők még egy vámügynöki szolgáltatás díjat lehúznak a semmire, mint sáp. De Ali általában dpd futárral jön, akkor az Áfa-s ár után már nem szokott más ktg felmerülni. Az az áthúzott 415eFt meg 60% kedvezmény elég nagy kínai népmesének tűnik, szerintem lesz ez még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest