- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepimama
tag
válasz
Graphics #207 üzenetére
Melyiket nem látod? XXL most már
175.000 töltővel
Ali - Poco bolt (ahol töltőt nem láttam) 512 GB-ma 178-179.000 [link]
Holland boltból [link] 400 euró ajándékkal :"You can find it here – it comes with a free 120W charger, free Xiaomi Smart Band 10 and a choice between a free Xiaomi Sound Outdoor 30W Bluetooth speaker or Redmi Buds 5 Pro." [link] -
mhydas99
senior tag
válasz
Graphics #118 üzenetére
Jaja. Rengetegszer olvasom, hogy az eSIM hianya megbocsathatatlan bun. Biztos van olyan ember, akinek az, mert rengeteget utazik melo miatt. Na nekik pont iPhone szokott lenni, vagy Samsung.
Nekem is eSIM-esek a telefonjaim mar vagy 5 eve es tobbet is utazom, mint az atlag, de ahogy eSIM elott is meg lehetett oldani a roamingot, ugy most is. Emlekszem meg, mikor repulokon ingyen osztogattak a celorszag SIM-kartyajat...nem most volt.
Szoval egy mareknyi embert leszamitva felesleges karogas a hianya. A legtobben soha nem is hasznaljak/nem kene nekik. Ja es egy factory reset ugan meg mehet a macera a szolgaltatoval, uogy uj QR-t kuldjon... -
Szena67
aktív tag
Válaszoltam valakinek alább az alis beszerzés témában, aztán bejött a reklám téma, leírtam erről mit gondolok erre megjelentek a hálózsákos hobók. Hogy mit gondolok erről vagy más telefonról azt nem hinném, hogy veled kéne megvitatnom. Utolsó kérdést meg nem, arra itt vagytok ti.
-
mhydas99
senior tag
Maga a Sony IMX szenzor egy jo kozepkategorias darab. Sajnos azonban a szenzormeret tul kicsi, illetve mivel olcsobb a telo, igy az optika maga gyengebb minosegu. A kepfeldolgo proci a SD-ban boven jo arra, hogy kivalo kepeket keszitsen, csak sajnos a kamerahardver gyenge.
Nem tudtam milyen szenzor van a CMF-ben, kepek megvizsgalasa utan mondtam. Dehat a tenyek azok tenyek.
Poco egyelore messze nem kivalo fotokat keszit es sosem arrol volt hires. Akinek ez nem fontos, annak jo vetel. ESIM tamogatas sincs, de az mar sokkal konnyebben elnezheto, mivel az csak azoknak szamit igazan, akik rengeteget utaznak kulfoldre, EU-n kivul is. -
mhydas99
senior tag
Nem azt mondtam, hogy jobb a 60 ezres telefonok kameraja, hanem hogy nagyjabol olyan. Peldaul a CMP Phone 1 kamerajaval vetekszik ez. A HDR pocsek, fako kepeket csinal a Poco, eletlen sokszor, nem talalja a fokuszt, a videozas gatya. Mondom, friss teszt tehat meg kahat es kapni is fog frissitest a Pocotol. De egyelore ez a helyzet.
Akinek alapveto dolgokra kell a kamera es nem a telefonwt hasznalja minden fontosabb esemeny megorokitesere, annak jo ez a telefon. Vagy aki nem fotozik. Ezert mondtam, hogy qzt leszamitva es par kisebb problemat, ez egy nagyon jo vetel qz araert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest