- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goxi
tag
Jó a matek? : Xiaomi Redmi Turbo 4 Pro hydrogél jó rá? F7-re még nem találtam, de asszem az említett készülék a kínai belpiacos verziója?
Bár nem annyira értem, mert a szélesség/hossz paraméterek egyeznek, de a vastagság nem: 0.2 mm eltérés van, ami már gondolom számítana pl egy merevebb anyagú toknál. 🤔 -
Goxi
tag
válasz
sorsodborsod #144 üzenetére
A kisebb, 256-os változat árait írtam.
-
Goxi
tag
Jelenleg a legjobb árakat a mi.com oldalak adják (kuponnal). Osztrák 144, német 142. De itt írta valaki hogy UK-ba rendelte ahol úgy emlékszem mégolcsóbb volt. Ráadásként egész használható ajcik küzül lehet választani Sajnos ehhez kell a kinti kontakt.
Más esetben maradnak a kínai webshopok (Ali, GSHopper, Dhgate), az ezzel járó garis/(esetleges) vám/áfa mizéria, vagy vársz pár hetet és meg fog jelenni a hazai GSM boltokban szürke importban. Ha az ár fontos. -
Goxi
tag
válasz
sorsodborsod #4 üzenetére
Ali Poco Official visszairt a kérdésre h honnan küldik:
Hello friend
Sorry, we are sending from China, we appreciate your suggestions. Looking forward to working with you in the future
Z -
Goxi
tag
válasz
david.kovacs #38 üzenetére
Értem. Ennyiért ajándék, teljesen jó vétel. 126K?! Én hugomon keresztül intézem a német mi shopban, ott sem rossz az ár (142) de ez a GB price verhetetlen.
Minden környező országban van early bírd, szutyok mo mishop nem tudom miért nem tolja.Tudni arról valamit mikortól kezdik kiszállítani?
@ Mhydas99
Ez igaz. De a többségnek még mindig a magyarországi vásárlás/mo-ra szállítás csak az opció. -
Goxi
tag
válasz
david.kovacs #28 üzenetére
Persze, csak fújhatot h a külföldi mi shopokban mennyi, mert onnan nem szállítanak Mo-ra.
@ Pease Én sem vagyok meggyőzve arról h a hivatalos Alis Poco Store EU warehouse. Kérdeztem őket, de persze nem jött válasz (még)
-
Goxi
tag
válasz
sorsodborsod #1 üzenetére
Írtam nekik hogy EU raktárból szállítják e, ha jön válasz megírom.
Sajnos magyar Mi.com nincsen benne az early bírd dologban, EU országok mi boltja pedig csak saját országukba szállítanak. Megnyugtatóbb lett volna azért ebből a forrásból mint alirol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest