Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Google Pixel topik
- Íme, a One UI 8
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
A Mortal Kombat-et megfilmesíteni talán a leghülyébb ötlet volt a szórakoztatóiparban gyakran előforduló hülye ötletek hosszú sorában. Mintha egy 12 éves szorongásos hülyegyerek írta volna az egészet.
-
Chapel
addikt
válasz
Trust No One #7 üzenetére
Hát azért Mortal Kombat címmel komoly összeget tennék rá hogy 99% abból állhat
Max raktak köré valami laza körítést, hogy valami laza fonal összefogja, de abban egyetérthetünk hogy nem sztori orientált a téma -
Chapel
addikt
válasz
Döglött Róka #4 üzenetére
Legyünk őszínték, hogy írhatnánk sztorit ahol 40 totál más karakter harcol egyenként egymással. A jó a jóval és fordítva. Nincs olyan, hogy jók vs. gonoszok. Most a játékról beszélek mert ugye ebből kellene sztorit kreálni.
Egy dolog marad: egy nagy halálig tartót 1vs 1 és egyre fogynak a karakterek. Ebből túl sokat kihozni, nem lehet. Egy dolgot tehetnének, hogy az egész csak a harcról szól és csak arról és az viszont legyen menő,látványos,profin kivitelezett és profi operatőri munkával. Sajnos még ezt sem tudták hozni eddig. -
Neurotoxin
őstag
válasz
Atithunder #2 üzenetére
Story terén mindegyik egy borzalom. Viszont Karl-t nagyon bírom, csak ezért várom. Az eredeti 1995-ös, Christopher Lambertes nekem továbbra is a csúcs, még akkor is, ha sokan azt mondják, hogy (mára már) egy cringe, "zs" kategóriás mozi. 10 éves koromban láttam, nekem rengeteget jelentett akkoriban, rongyosra játszottunk jó pár billentyűzetet az 1992-es eredeti MK1-el, 386-on, 4 MB Rammal.....Úgy tűnik, mintha egy évezrede lett volna.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Atithunder #2 üzenetére
A mortal kombat sztorija mindig is förtelmes volt.
-
gabi133
aktív tag
válasz
Atithunder #2 üzenetére
Én is ugyanezt gondolom. 2021 (már 4 éves az xarkupac film, te jóisten. Mint ha csak 1 éve lett volna, hogy láttam) Na mondom, már tökjó a technika, lehetne egy látványos Mortal Kombat film. Engem is felbíztatott az az első néhány perc ami még egészen komoly hangvételű is lett, aztán az egész átment egy össze-vissza csapongó valamibe. Szégyen, hogy még a régi film színvonalát sem üti meg. 3-4 karakter volt aki úgy rendben volt az egész filmben. Ez a Cole Young meg annyira szúrta a szememet. Annyira semmi keresnivalója nem volt ott. (bár tudom milyen céllal tették be) Részemről némi túlzással a Kano-s részek voltak értékelhetőek, azokon legalább jól el lehetett szórakozni. Karl Urban-t én is csípem, főleg a The boys miatt, de ahogy te is írtad, ő még semmire sem garancia. Ha a történet, a forgatókönyv megint egy adag guánó lesz, akkor ez is csak egy újabb kihagyott ziccer lesz egy jó MK filmre. Igaz, egy ilyen "felvezetővel" érdekesen is mutatna egy trilogy.
-
Atithunder
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1 üzenetére
A legutóbbi Mortal Kombat film bebizonyította, hogy live action mortal kombat filmektől már nem kell elvárni semmit. Még így is a legelső mondható nézhetőnek, de csak azért mert gyerekként láttam és a nosztalgia faktor emeli fel picit, akkor még tudtam megbocsátó lenni. Amikor a legutóbbi filmből előre felrakták Youtube-ra az első nyolc vagy tudom is én hány percet, ahol Hanzo harcol Sub-zero-val, ott azt hittem, hogy végre ez az, lesz egy jó mortal film.... Miután láttam a teljes filmet, huh szétvágott az ideg, hogy igen, sikerült megint elb*szni. Egyedül a harc jeleneteket tudtam díjazni. Jó volt a koreográfiája a harcoknak és a karakterek signature move-jai és a fatality-k tényleg ízig-vérig hozták a mortal kombat hangulatot, de sajnos semmi más nem. Borzasztó sztori, teljesen érdektelen és fantáziátlan új karakter, borzasztó dialógusok és förtelemes casting (Raiden!!!), Kano az tetszett, ő jó volt. A Mortal Kombat 9 óta bármelyik játék story-ja, vagy az elmúlt 3 Mortal Kombat Legends animációs filmek bármelyike egyedül feldugja a seggébe az összes live action filmet együtt. Nem is értem mért erőlködnek még ezekkel. Zéró elvárásom van a most következővel szemben. Amikor a film végén be tease-elték, hogy a következő rész Cage-re fókuszál, már mondtam magamban, hogy maximum stream-en fogom megnézni, de hogy moziban többé nem adok ki pénzt mortal kombat-ra, az biztos (ha csak moziban lesz nézhető, akkor majd letöltöm). Ezen az sem változtat, hogy Karl Urban lesz Jhonny. Sőt, szerintem egyáltalán nem passzol hozzá (képek alapján), de Karl hátha rám cáfol, őt nagyon komálom amúgy..
-
Neurotoxin
őstag
Karl Urban, mint Johnny Cage?
Ez egyre inkább várós!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Az első fotókon Johnny Cage, Kitana, Shao Kahn, Kitana és Scorpion látható.
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 i7 8665U, 16GB RAM, SSD, jó akku, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS
- Hp Prodesk 600 G5 DM: I5-9500T/8GB/256GB
- Új, felbontott Kingston FURY 96GB (2x48GB) KIT 6000MHz DDR5 CL32 Renegade Silver XMP - 10 év gari!
- HP Elitedesk 800 G5 DM: I5-9500T/16GB/256GB
- Fujitsu Q957 minipc i5-7500T 8 GB RAM 120 GB SSD Windows 11 Pro
- GA-X58A-UD3R (rev. 2.0) HIBÁS!!! (forrasztanod kell)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest