- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atithunder
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1 üzenetére
A legutóbbi Mortal Kombat film bebizonyította, hogy live action mortal kombat filmektől már nem kell elvárni semmit. Még így is a legelső mondható nézhetőnek, de csak azért mert gyerekként láttam és a nosztalgia faktor emeli fel picit, akkor még tudtam megbocsátó lenni. Amikor a legutóbbi filmből előre felrakták Youtube-ra az első nyolc vagy tudom is én hány percet, ahol Hanzo harcol Sub-zero-val, ott azt hittem, hogy végre ez az, lesz egy jó mortal film.... Miután láttam a teljes filmet, huh szétvágott az ideg, hogy igen, sikerült megint elb*szni. Egyedül a harc jeleneteket tudtam díjazni. Jó volt a koreográfiája a harcoknak és a karakterek signature move-jai és a fatality-k tényleg ízig-vérig hozták a mortal kombat hangulatot, de sajnos semmi más nem. Borzasztó sztori, teljesen érdektelen és fantáziátlan új karakter, borzasztó dialógusok és förtelemes casting (Raiden!!!), Kano az tetszett, ő jó volt. A Mortal Kombat 9 óta bármelyik játék story-ja, vagy az elmúlt 3 Mortal Kombat Legends animációs filmek bármelyike egyedül feldugja a seggébe az összes live action filmet együtt. Nem is értem mért erőlködnek még ezekkel. Zéró elvárásom van a most következővel szemben. Amikor a film végén be tease-elték, hogy a következő rész Cage-re fókuszál, már mondtam magamban, hogy maximum stream-en fogom megnézni, de hogy moziban többé nem adok ki pénzt mortal kombat-ra, az biztos (ha csak moziban lesz nézhető, akkor majd letöltöm). Ezen az sem változtat, hogy Karl Urban lesz Jhonny. Sőt, szerintem egyáltalán nem passzol hozzá (képek alapján), de Karl hátha rám cáfol, őt nagyon komálom amúgy..
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az első fotókon Johnny Cage, Kitana, Shao Kahn, Kitana és Scorpion látható.
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Futás, futópályák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest