Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #194 üzenetére
15
-
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #185 üzenetére
Igen, innen már folyamatos a frissítés.
-
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #183 üzenetére
A globálra ma megjelent az 1.0.10
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #180 üzenetére
Az alkalmazásokat le lehet zárni pl. ujjlenyomattal vagy mappákat lehet zárolni?
-
szabzoltan1
tag
válasz
SkyLine3000 #178 üzenetére
Igazad van.edfig nekem ez fel sem tünt.már az előre lépés,hogy a bekapcs gombról eltünt.😁
-
szabzoltan1
tag
válasz
SkyLine3000 #171 üzenetére
[link]
nekem is az volt. Most frissit éppen.
https://m.youtube.com/watch?v=ykoRxNC6bPE
Én ezt a megoldást csináltam meg és nekem működött. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #160 üzenetére
Aaaaz szuper, akkor muszáj lesz rá valamit kitalálni.
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #157 üzenetére
A sima M6-on is van ez a guggli segéd?
Ahogy mondani szokták nekem ez kurv@ra nem kell !Amúgy ezt eddig senki nem írta le itt a topikban.
Miért nem? -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #137 üzenetére
Köszi, és neked is Csiszike!
"Bár, ahogy elnézem, ebben a kategóriában szinte teljesen kihalt a 4K."
Lehet, hogy másik kameraszoftverrel menne a dolog? Pl. gcam?Ismerős most nézegeti a Xiaomi 14T Pro-t vagy mifenét, 280rugó, de töltő nincs hozzá.
Egyre gázabb ez a felső vagy közép-felső kategória, lassan mindent is lespórolnak. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #134 üzenetére
Gyárilag van fólia a telefonon?
A dobozban mit adnak a telefonhoz? -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #129 üzenetére
Köszi
Hasonló árban találtam én is, csak kíváncsi voltam hátha van egy bevált,
megbízható bolt. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #126 üzenetére
Honnan, melyik üzletből, webshopból vetted a telefont?
-
Idna
újonc
válasz
SkyLine3000 #126 üzenetére
Köszönöm, hogy megerősítetted a választásom, szerintem is marad a nagyobb.
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #113 üzenetére
Igen, ami tetszene hardveresen meg kamerában is az veszett drága.
Ismerős is kiakadt amikor összeszedte, hogy mik kellenének neki tudásban egy telefonban, mert bőven 300 felett volt mindegyik.
Aztán némelyikben nem volt Dolby Atmos, az USB meg még mindig 2.0, de a százezreket elkérik érte.
Ahogy látom az LG V50 is 2019-es, mint a Huawei P30 Pro.
Azért az csúfos, hogy inkább a visszafejlődés megy, és a szemetet gyártják ész nélkül.
Ha az elvárásaidnak mindenben megfelelő telefont szeretnél venni, az meg nevetséges árban van. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #111 üzenetére
Ismerős se boldog, mert nem nagyon talál magának telefont a Huawei P30 Pro utódjának.
"Nem tudom, milyen képekre gondolsz (könyv)? "
Igen, köszi.
Arra voltam kíváncsi, hogy automatán milyen képeket csinál a szövegről.
Jártam már úgy a Psmart Z-vel, hogy nem néztem meg a képet fotózás után; és később derült ki, hogy belenagyítva bizonyos részek homályosak maradtak például egy számlánál az apró betűs részek.
Elég bosszantó volt, hogy mindig nézegetni kellett az elkészült fotókat, hogy milyenre sikerültek. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #107 üzenetére
A minőségre kellene rámenni, nem a megapixelre meg a 3-4-5 darab kamerára.
Néha vicces, hogy a fene se tudja már hány éves kompakt, 4 megapixelen jobb képet csinál, mint a csillió megapixeles telefonok. Amiknek még a szoftverét is elcseszik.
Aztán van külön makro kamera is, de minek?Szóval sajnos legtöbbször csak a vakítás megy, a minél nagyobb számokkal.
Aztán sorra jönnek az ipari hulladék kategória telefonok.Valamikor ha lesz rá alkalmad csinálnál pár közelit is a telefonnal?
Gondolok itt egy könyvre, ott elég jól látszik, hogy miként fókuszál be a kamera szoftvere.
Köszi. -
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #105 üzenetére
...ha nincs lóvé,akkor 1080p .
-
carr
őstag
válasz
SkyLine3000 #103 üzenetére
hogy tereljék a végelhasználókat abba az irányba...----> $$$
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #91 üzenetére
A fényképes infót előre is köszi!
Nem ezzel akarok kiállításra menni, de ne kelljen már mindig nézegetni az elkészült képeket, hogy kellően éles lett-e.
A P Smart Z-ben ez idegesített leginkább, a Honor 8 után elég furcsa volt.
A nagyobbikra verzióra gondoltam, mert annyival nem drágább, a tárhely meg sosem árt ha van.
A rendszer maga milyen, nagyon más, mint a Huawei telefonokon?
Az M6 Pro-nál is le lehet zárni alkalmazásokat ujjlenyomattal? -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #86 üzenetére
Csókolná homlokon őket, egy tucat jegesmedve!
Mindegy, főleg headsettel használnám a telefont.A kamera milyen képeket készít?
Itt is gond van néha a fókusszal, mint a P Smart Z-nél? -
vargalex
félisten
válasz
SkyLine3000 #88 üzenetére
Ahogy olvasom, Samsungban már hamarabb volt...
-
vargalex
félisten
válasz
SkyLine3000 #86 üzenetére
Nem Xiaomi feature, sajnos egyre több gyártó alkalmazza...
-
Magnat
veterán
válasz
SkyLine3000 #78 üzenetére
Én ezzel nem teljesen értek egyet, egyrészt az androidos eszközök nagyobb áresése is betudható a frissítés hiányának, másrészt meg sztem valahol elvárható, h ha kiadsz kb 500k-t egy telefonra, akkor az ne 4 évig legyen támogatva szoftveresen ... egyébként a főverziós frissítés annyira engem sem izgat, de egy biztonsági frissítések nélküli telefonon már nem szívesen adnám meg a kártyaadataimat mondjuk nfc-s fizetéshez annak ellenére, h IT területen dolgozom és tisztában vagyok vele, h a legtöbb átqrás, lenyúlás meg csalás user erroron alapul.
Szomszédom egyébként pont most nyúlta le felesége egy éve fiókba rakott Samsung A50-ét, vmi 15 k körül lett bele rakatva gyorsszervizben egy új akku, ami azért nem egy egetverő összeg ... egy haverom meg újonnan vett Galaxy S10-et és még mindig használja, akksija is teljesen jó még a számára, ő pl pont azért kezdett el nézelődni, h mit vegyen helyette mert már biztonsági frissítés sem jön rá.
Igazából a 2 főverzió amit ad a Pocok nem rossz, de biztonságiból a 5 év lenne az megítélésem szerint hibátlan support, de az árat nézve már a 4 is nagyon-nagyon jó lenne ... a 3mal az a bajom, h ha nem a megjelenés napján veszed meg hanem mondjuk fél - 1 évesen, akkor már ott vagy, h veszel egy eszközt ami 2 - 2 és fél év után elavult lesz biztonság tekintetében, pedig akkor jó eséllyel a vas az akkut is beleértve közel van az újhoz (persze ha valami elromlik benne az más tészta). -
Hawk02
aktív tag
válasz
SkyLine3000 #76 üzenetére
Engem sem izgat különösebben,kérdezték ,én pedig válaszoltam.Akkor lenne érdekesebb,ha lehetne könnyen cserélni az akkut otthon.A 7 év az baromi hosszú,akkora maga a telefon lesz kevés hardveresen,szerintem.
-
Magnat
veterán
válasz
SkyLine3000 #72 üzenetére
Jah, tényleg nem tűnik rossznak, azt lehet tudni vhonnan, h meddig lesz frissítve?
-
Magnat
veterán
válasz
SkyLine3000 #70 üzenetére
Köszi mindenkinek, most vmi 55k-ért van/volt kuponnal, annyiért pláne nem rossz az ára.
-
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #63 üzenetére
Nekem az a gondom vele,hogy nincs rá jól működő TWRP és custom Rom. Mi 8 Lite telefont használtam évekig, volt rá tisztított custom Miui vagy akár AOSP is. Ez a telefon akkor lenne nagyon jó.
-
válasz
SkyLine3000 #53 üzenetére
Amint olvashattad is, Csiszike nem panaszkodik, szóval szerintem tedd fel nyugodtan.
-
Csiszike
tag
válasz
SkyLine3000 #51 üzenetére
Erről nem tudok nyilatkozni, vásárlás után egyből ment fel rá az összes frissítés.
Android biztonsági frissítés vált 2024.05.01-re. -
Csiszike
tag
válasz
SkyLine3000 #49 üzenetére
A legújabb frissítés már hyper.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged