- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #201 üzenetére
Azért is nehéz erre válaszolni,mert mindenkinek mások a felhasználási szokásai. Én nem vettem észre,hogy jobban merülne (Indonéz). Az orosz fórumokon is van aki panaszkodik,van aki nem.
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #200 üzenetére
?
senki?
Ilyen kevés emberkének van ilyen pocokja,vagy ennyire nem pörög a hozzászolás? -
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #179 üzenetére
Igen, az is több, mint a semmi. Ha könnyen lehetne rootolni a telót, akkor nem lenne gond törölni ezt a segédet. De most már minden agyon van bonyolítva.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #174 üzenetére
Köszi!
Miért ide tették? Más telón van ennek a segédnek külön ikonja. Csodálkoztam is, hogy itt nincs. Értelmesebb lett volna azt megnyitni és ott kikapcsolni. De a legjobb lenne, ha az ilyet simán törölni lehetne. -
csibe1
addikt
válasz
szabzoltan1 #174 üzenetére
Köszi!
Nekem az már elég ha nem kapcsol be a gomb megnyomásakor.
Ismerősnek a ssziamiau meg alapból leteszi a hívást, ha megnyomja beszélgetés közben a bekapcsoló gombot.
Most komolyan, melyik agyament találja ki, hogy ez legyen az alapbeállítás?
Egyre inkább nem értem ezeket az új fícsöröket, mintha direkt idegelnék az embert...
Ilyen dolgokkal kell szórakozni fél órát a telefonnal?
Vagy ez az újabb androidoknál alapból így van? -
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #170 üzenetére
Hogy lehet a globálban kikapcsolni? Mert a google segédet nem lehet tiltani, törölni meg pláne nem.
Nekem még az a 14.0.8-as global van, amivel megvettem. Nem frissítettem, nem tettem fel másik romot. -
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #144 üzenetére
A globál nekem sem frissült. Ahogy megjött ,úgy is maradt. Nyitottam a bootloadert ,és ment fel az indonéz. Így már gyakorlatilag rögtön jön az új frissítés.
-
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #118 üzenetére
Attól nem lesz Indonéz mert arra állítod. Az egy külön Rom. Feljebb leírtam,hogy lehet arra kicserélni a jelenlegit. Abban is be tudod utána állítani a Magyart.
Van:
-Global
-EU
-Indonéz
-Török
-OroszEzek külön Romok eltérő tulajdonságokkal.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #116 üzenetére
Sztem még nincs sok embernek, plusz, ha jó valami, nem írogatnak. Nekem LG V50 a fő telóm és az 5 év alatt 945 hsz született a topikjában, mivel nem volt vele semmi gond. Abból is jópár hsz csak sima beszélgetés. Azoknak a telóknak a topikjai, amik tele vannak bajokkal, bezzeg pörögnek. Akkor inkább legyen kevés hsz.
Különben azt sem értem, hogy a YT-n egy ismert mobiltesztelő sem tesztelte le, pedig ha valami, akkor ez best buy, nem a cmf telója, pl. Itt a MA oldalán sem volt teszt, csak hír. Ha tesztelik, látja sok ember, lehet több fogy belőle. -
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #116 üzenetére
Most Indonéz van rajta?
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #115 üzenetére
Jó pörgős ez a topik.🥺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest