- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Régen legalább alapból rootoltak voltak a Xiaomi telók. Titanium, aztán lehetett törölni a nemkívánatos appokat. De most már egy rom csere is egy agyrém. Az LG V50-en kb 3 perc alatt olyan romot teszek fel, amit akarok. Nem kell nyitni, zárni semmilyen bootloadert, meg hókuszpókuszolni magiskekkel, stb.,
Azt az X3-at sztem sem érdemes lecserélni. Nem olyan rossz teló az még ma sem. Van, amiben többet is tud, mint az M6 Pro. Ami ettől függetlenül nagyon jó kis teló.
Én most eladom az LG V50-et, ami baromi jó teló, de az M6 új és nem akarom azt eladni. Kettő meg nem kell. De ettől függetlenül a V50-et is simán lehet még hosszú ideig használni. -
kacsento1
senior tag
Nem vagyok benne az ilyen romokban, szüleimnek meg főleg nem szórakoznék ilyenekkel. M6 pro mindkét készülék, ezért írnál kicsit bővebben erről az indiai valamiről? Arról van szó amit itt feljebb lehet olvasni, hogy a régiót kell indiai-ra állítani, és várni, hogy jöjjön valami frissítés? Mert ilyet olvastam, de konkrétabban, hogy miben változik a telefon használhatósága nem találtam. Azaz pl. ugyanúgy minden téren megegyezik a mostani rendszer használhatósággal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közel fél évvel az 5G-s változat premierje után új Poco M6 Pro debütált.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest