- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Régen legalább alapból rootoltak voltak a Xiaomi telók. Titanium, aztán lehetett törölni a nemkívánatos appokat. De most már egy rom csere is egy agyrém. Az LG V50-en kb 3 perc alatt olyan romot teszek fel, amit akarok. Nem kell nyitni, zárni semmilyen bootloadert, meg hókuszpókuszolni magiskekkel, stb.,
Azt az X3-at sztem sem érdemes lecserélni. Nem olyan rossz teló az még ma sem. Van, amiben többet is tud, mint az M6 Pro. Ami ettől függetlenül nagyon jó kis teló.
Én most eladom az LG V50-et, ami baromi jó teló, de az M6 új és nem akarom azt eladni. Kettő meg nem kell. De ettől függetlenül a V50-et is simán lehet még hosszú ideig használni. -
kacsento1
senior tag
Nem vagyok benne az ilyen romokban, szüleimnek meg főleg nem szórakoznék ilyenekkel. M6 pro mindkét készülék, ezért írnál kicsit bővebben erről az indiai valamiről? Arról van szó amit itt feljebb lehet olvasni, hogy a régiót kell indiai-ra állítani, és várni, hogy jöjjön valami frissítés? Mert ilyet olvastam, de konkrétabban, hogy miben változik a telefon használhatósága nem találtam. Azaz pl. ugyanúgy minden téren megegyezik a mostani rendszer használhatósággal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Diablo IV
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest