Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
Redmi Note 11-től korlátozták, mert azóta tudnak ezek a telók csak 1080-ban videózni. Elég idióta hozzáállás.
Más appal vettem fel 4K-ban, de elég szar volt a minősége. Egyáltalán nem tűnt 4K-nak és szaggatott is. De ez csak egy app volt. Ha lesz időm/kedvem, megpróbálok mást is. Asszem a gcam nem engedte 1080-tól feljebb. -
SkyLine3000
addikt
Sztem a sima M6-on is van ez a hülyeség. Majdnem minden márka kitalál vmi baromságot, mert az milyen jó, aztán senki sem használja, csak útban van...
Nekem van egy LG V50-em, amin oldalt van egy fizikai gomb és arra is vmi guglis baromság volt gyárilag programozva, de úgy, hogy mást nem lehet rá programozni. Viszont le lehet tiltani. Most az van, hogy ott van egy gomb a teló oldalán, ami semmire sem jó. Lehet nyomkodni, oszt annyi. -
SkyLine3000
addikt
Van minden hozzá. Fólia a kijelzőn, tok, 67W-os töltő, kábel, sim tű, papírmunka.
Én teljesen meg vagyok elégedve vele. A kijelzőbe nem lehet belekötni, még napfényben is tökéletesen olvasható, tök fluid az egész rendszer. Aksi nagyon jól bírja. Kamera is teljesen rendben van. Az ultraszélest és a makrót elfelejthetnék végre.
Amit nem értek, hogy a Redmi Note 10S Helio G96-al tudja a 4K videót (a Mediatek oldalán leírtak szerint nem kéne tudnia), de itt a G99 Ultra csak 1080p/30, 60 fps-t tud. Holott a G99U a G99 újabb, gyorsabb kiadása. Bár, ahogy elnézem, ebben a kategóriában szinte teljesen kihalt a 4K. -
SkyLine3000
addikt
coolmobile
Egy ideje benn volt a kosárban a cucc és (gondolom én), ezért írtak rám, hogy ha befejezem a vásárlást, ingyen postával odaadják, plusz a fb oldaluk is küldött egy üzenetet, hogy ha megveszem, lejön egy ezres. Így végül 3000el lett olcsóbb.Így jött ki a 85990. Két év gari van hozzá. Már vettem náluk több mobilt is. Sztem ennyiért, két évvel ez best buy.
Egyébként ha megnézed az árukeresőt, 83480+postától kapható. -
SkyLine3000
addikt
Olyan rohadt drágák a telefonok újonnan, ha egy legalább V50 szintű telót akarnék venni, aminek kifejezetten jók a kamerás képességei, több 100ezret, fél misit kéne kiadnom, ami kizárt. Nevetséges, hogy 200ezerért is lassan csak a szokásos 8+2 mp kombós segédszenzoros szarokat árulják.
Sztem ez az M6 Pro az áráért best buy. Sokat ad érte. Nyilván nem ez a legjobb kamerában, de nem is lehet ennyiért nagyon jobbat elvárni, egy átlagembernek ez is bőven megteszi.
Ha mondjuk egy számlát felülről lefotóz vele az ember, teljesen jó lesz. Plusz lehet doksiként is fotózni. Fényképezés előtt körbe lehet vágni. Bár, ezt még nem próbáltam ki. -
SkyLine3000
addikt
Ezt nekem nem kell ecsetelni. Ezekkel én is tisztában vagyok. A 80-as évek közepe óta fotózok. A 12mp-es V50-em sokszor bőven jobb képeket csinál, mint a mai 64, 108 meg 200 mp-es telók, lebinnelve. Ha nincs nálam a dslr, akkor a V50-el nyugodtan tudok fotózgatni, mert az bőven megállja a helyét ma is. Ois, 2Xoptikai zoom (még a digi 3X is tök jó), normális uw, 4k 60fps.Van minden. Olyan sima videókat lehet vele felvenni még futás közben is, hogy el sem hiszik, hogy futva készültek. Nem is adnám el, mert amennyiért vettem, szinte újonnan, azért ma pont egy 8/256-os M6 Pro-t lehet.
70ezer.
Makrót felőlem kivehetik az összes telóból, mert az egyáltalán nem érdekel.Igen, ezek a 8mp uw és 2mp szenzorokat bele sem kellett volna tenni egyik telóba sem. De ugye a 8 mp uw-t a Honornak még sikerült is alulmúlni egy 5 mp-essel, amihez csak gratulálni tudok.
Ettől függetlenül lehet benevezek egy 12/512-es M6 Pro-ra. Sok olyan dolog van benn, ami miatt azért nagyon megéri azt a 85e körüli árat.
Nem tudom, milyen képekre gondolsz (könyv)? Lefotóztam egy oldalt: [kép] [kép] [kép]
Vmi ilyesmire gondoltál? -
hunaqua
addikt
-Nyitottam a bootloader-t. (vannak youtube videók)
-MiFlash programmal feltettem a fastboot indonéz romot. (vannak youtube videók) Itt arra kell figyelni,hogy alul mit jelölsz ki. Alaphelyzetben vissza zárja a bootloadert. Amennyiben nem akarod ,akkor az első lehetőségre rakd . Viszont ha a nyitott bootloadert választod akkor nagyobb szabadság lesz,de az NFC nem működik.https://hyperos.fans/en/devices/emerald
Itt megtalálod az összes lehetőséget ( eu,török,orosz,indonéz,global) ,ezzel a módszerrel a fastboot romok kellenek....csak saját felelőségre!!!!
-
SkyLine3000
addikt
A fényképekre még én sem tudok mit mondai. Lányom használja. Már el is akartam tőle kérni, hogy csináljak pár képet. Megpróbálok holnap csinálni vele párat.
A12/512-es verzió 80-83 körül indul. Ha vennék, ilyet vennék. Sztem jelenleg ennél jobb ajánlat nincs. A 8/256-os is 68e. Az is besztbáj. -
SkyLine3000
addikt
Én egy LG V50-et használok a mai napig és mindenre (is) tökéletes.
Full dobozos, két kijelzős. Tök új állapotban vettem anno 70-ért... Most is ugyanolyan. Ha ezt akarnám most megvenni, csak mindenből kicsit modernebbet, akkor legalább fél milliót fizetnék érte...
Viszont ez a Poco (8/256) 68-ért qrva jó vétel. Igazi beszt báj. a 12/512-es 83 ezer!
A lányom nagyon meg van elégedve vele. Előtte pont egy Huawei P Smart Z-t használt, csak egy leesést követően berepedt a kijelzője. Tettem rá új üvegfóliát és lehet használni.Évekig használta és nem kellett neki más helyette. Eddig. Sajnos a kijelző és akkor már aksi csere nagyon nem lenne gazdaságos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest