Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Ja. Ez meg a másik. Mire letelik a 7 év, csak vánszorogni fog rajta a legújabb droid.
Sztem sokan a cserélhető akkut választanák a 100 év szoftverfrissítés helyett. Régi, szép idők.
Most sokan azért adják el a telót, nehogy nekik kelljen cserélni, mert sokba kerül. Régen vett az ember egy akkut, lekapta a teló hátulját és bepattintotta. Engem a vízállóság sem érdekel, mert 27 év alatt, amióta van mobilom, soha egyszer nem volt rá szükségem. Tehát, nyugodtan lehetne az akku is cserélhető. -
SkyLine3000
addikt
Engem nem izgat túlzottan ez a főverziós dolog. A 15-el még jó hosszú évekig el lehet lenni, amíg megszűnik a támogatása. Mire megszűnik, addigra ezt a telót már csak a gyűjtők fogják venni, vitrinbe...
A 6-7 éves támogatás is max kinek lesz jó? A sokadik gazdinak. Most őszintén. Ha valaki vesz egy vatta új telót és aszongyák, 7 évig fog kapni főverzió frissítést, kit fog érdekelni? Az emberek döntő többsége évente, félévente cserél telefont. Max 2 évente. Tovább csak az használja, akit nem érdekel, milyen telója van. Az meg leszarja és nem is tudja, milyen oprendszer fut a telóján. Azt sem tudja, mi az az android. Anyám is kb ilyen... -
SkyLine3000
addikt
Nekem a custom rom, ahogy te is írtad, legfeljebb azért kellett, hogy a fölösleges gyári appokat töröljem (Titanium). De a legtöbbet lehet tiltani, illetve amekkora tárhelyek vannak ma egy telóban, nem oszt, nem szoroz a méretük. Alig foglalnak valamit.
Régen LG-n tök egyszerű volt a dolog. A G4-emen, vagy a G3-amon most is 3 perc alatt cserélek romot, ha akarok, vagy pillanatok alatt rootolom őket. Xiaominál, főleg pár éve már nem olyan egyszerű. És nekem már nem éri meg az a macera, hogy mennyi mindent kell megcsinálnom, hogy mondjuk tudjam törölni a gyári appokat.
Manapság már valahogy nem látom azt, hogy mindenki romolni akart, mint még pár éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Battlefield 7
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged