- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Valahol igazad van, meg nem is.
Az 500k-s telefon még talán, de csak talán bírja hardveresen 4 év múlva.
Attól függ mihez képest.
Szoftveresen meg más kérdés, mert amikor arra panaszkodnak ,hogy az 500k-s nyamnyung egy hónaposan naponta minimum kétszer újraindul, akkor ott valami nem kerek. Aztán nem biztos, hogy ez mindig a felhasználó sara.Az androidnak lassan durvább hardver kell, mint a windows-nak, kicsit röhej.
Itt is elfelejtettek optimalizálni az elvtársak, vagy mi van.
Pár akárkit tökön kéne rúgni valahol, mert a végén pár év múlva már 30GB RAM kell egy nyamvadék telefonba.
Ismerős most cserélné le a Huawei P30 Pro telefonját, mert odalett.
Egyébként még mindig tökéletesen megfelelne neki, pedig nem egy mai telefon.
Épp most nézelődtem a Mate 20 Pro topikban, jópáran még mindig gond nélkül használják.
Amúgy meg szívlapáttal ütném a barmot aki elgáncsolta a Huawei-t; meg azt is aki kitalálta a ragasztott telefont (mert nehogy otthon akksit cserélj, mint régen), de ez saját vélemény.
Nekem egy Huawei P Smart Z van, mert kb. 4 éve nagyon olcsó volt.
A Tmobil 15 ezerért adta online, és a Honor 8 akksija kezdte megadni magát.
A fényképezőgép szoftverét viszont elcseszték, mert nem mindig fókuszál normálisan.
A Honor 8-nál sose volt ilyen gondom.Lassan kéne egy utód, de a Motorola Defy 2021 elég idegesítő, marad tartaléknak.
Vicc, hogy a Motorola nem tud egy normális ujjlenyomatolvasót összehozni.
Most egy Poco M6 Pro-t néztem, nekem megfelelne.
Ami kell benne van, (infra,bluetotth,, sztereó, NFC nem árt, bővíthető SD kártyával - [link] a link szerint 2 SIM+SD kártya, ez szuper, máshol ez nincs leírva, itt se, mert minek is, plusz FM rádió,Hang: két hangszóró, Hi-Res Audio, Dolby Atmos).Tényleg nem ártana a hosszabb biztonsági frissítés, de az a gond, hogy addigra hardveresen már nem fogja bírni.
A bankos appon veszem észre, hogy mostanában akad. Új dizájn, csillivilli animáció meg egyéb hülyeségek. Közben meg kérdezgeti menyire vagyok elégedett?
Tavaly még nagyon szépen futott a P Smart Z-n, most meg akadozik.
Bódogság, ja nem is... -
SkyLine3000
addikt
Ez a teló még 68-ért is besztbáj, nemhogy 55ért.
Én két telót használok felváltva. Van egy LG V50-em, két kijelzős. nagyon vigyázok rá. Ezért van egy Redmi Note 10S-em váltónak. Amire szintén nagyon vigyázok.
De pont azon gondolkodom, hogy eladom ez utóbbit és veszek magamnak is egy ilyen M6 Pro-t, mert nagyon tetszik.
-
Csiszike
tag
Teljesen jól működik a közelségszenzor, gondot még nem okozott nekem. Ennyi pénzért ez egy igen jó teló: szép, tűző napon is jól olvasható kijelző, gyors töltés és jó üzemidő, NFC, alapkiépítésben is sok RAM és bővíthető tárhely, alacsony tömeg, minden fontos tartozék a dobozban. Gyárilag telepített bloatware törölhető, reklámok kikapcsolhatók. Ha nem vagy nagy gémer, nem érdekel az 5G, Wifi 6, 4k video, akkor mindennapi használatra szerintem bőven elegendő.
Wifi hatótáv lehetne erősebb, bár úgy tűnik mások nem panaszkodnak erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest