Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
Személy szerint örülök a dolognak. Hátha visszakerül a szolgáltatókhoz az Oppo. Esetleg Vivo
Bár a top készülékek biztos nem lesznek erőltetve. Egy Oppo Find X7-re lehet beneveznék. Tudom, belehet szerezni ezeket a készülékeket más úton is akár garanciával, de egyösszegben. És van aki nem engedheti meg magának pl. én sem. Ezért is fájlalom egy komolyabb kamerás tudással rendelkező mobil megjelenése után a szolgáltatói forgalmazás hiányát. Nagyon gagyi és nagyon drága (ami nem feltétlenül jelent szuper kamarás képességet) + egy minimális középkategóriás kinálat, ami meg olyan amilyen.Szerintem direktbe azok vannak kirakva amely gyártók jattolnak is a szolgáltatók felé (élelmiszerek esetén is megfigyelhető mi hova van kihelyezve). Szóval egy szó mint száz: én várom, hogy a csúcskategóriás készüléke megjelenjen egyszer a szolgáltatói kínálatban az Opponak és a Vivonak is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszatérnek a BBK brandek Európába?
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest