Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy külön cég, attól még nekik külön kell ezt lepapírozni.,..
Az meg, hogy egy cégnek mi a neve és mit használ, nem mindig azonos...
pl. Dot-Compker Kft... Aqua.hu
Értem amit mondasz, de a szerződés részleteibe nem nagyon látunk bele.
Amúgy Vivo Communication Technology Co. Ltd. és ezzel egyezett meg a Nokia
Ez egy különálló cég.
Az Oppo Guangdong Oujia Holdings Co., Ltd
Mivel az albrandek eladási mennyiségi nem azonos, és feltehetőleg a felhasznált licenszek sem minden esetben ( pl. belpiacos termékneknél), így esélyesebb a külön-külön szerződés a költségek kapcsán...
-
Oldfoksz
junior tag
Guangdong Bu Bu Gao Electronics Industrial Corporation Ltd.[a]
Nem tudom miért próbálják a kinaiak külön cégként eladni
a nyilvánvalóan nem önálló brendjeiket.
Túlugrani a felásottat.......jo régi magyar szólás arra aki
többnek szeretne mutatkozni a valóságosnál.
Ez valami fétis náluk a komenizmussal egyetemben,esetleg a nemzeti karakter fontos kifejeződése.
A legelső sorban irt hulye nevű cégnek kell megegyezni
a Nokiával (inkognitóban BBK).
Nem a Vivóna meg izének ququriqnak..... -
dhstyle
tag
Sziasztok ! Esetleg van ötletetek , hogy lehetne a legolcsóbban hozzájutni itthon egy Vivo X100 Pro-hoz ?
köszi!
-
Ájvé
veterán
De mint írtam elvileg készleten van és kapható most is, persze nem rendeltem egyet se és az is valószínű hogy raktáron maradt darabok lehetnek, szóval ebből nem lehet túl sok következtetést levonni, esetleg annyit hogy nem vonták ki azonnal a forgalomból a készülékeket. Kicsit biztató szerintem, de többit majd meglátjuk.
-
Obyboy
addikt
Örülök hogy visszatérnek az EU-ba.
Nekem 5 évig volt OnePlusOne-om, feleségem 2 éve használja a Realme GT ME-t.Ha megjelenne a Relme Gt5Pro globál verziója lehet azt venném és nem a Nord3-at.
-
joey04
titán
válasz
hunhool1979 #41 üzenetére
Boltok, képviselet, szolgáltatói kapcsolatok, stb kiépítése nem megy olyan hamar. op eleve azért maradt, mert ilyenek nincsenek.
-
-
-
Ricardo
titán
Picit olvass utána a sztorinak. Évekig fizettek, aztán amikor lejárt a licenc, és hosszabításról tárgyaltak, olyan összeget mondtak nekik, amit nem tudtak/akartak kifizetni. Ebből volt a gond.
Az hogy valóban sokat kértek e (A konkrét összeg gondolom üzleti titok), vagy nem, csak az emelés ténye maga verte ki a biztosítékot, soha nem tudjuk meg. -
lócitrom
őstag
ez valami világi trükk, hogy évekig nem fizetnek, megszedik maguk, aztán végül óhajtanak fizetni amikor már nekik tetszik.
-
hunhool1979
tag
válasz
Elit3Zotya #39 üzenetére
Miért ne lehetne? A ColorOS simán támogat minden igényt ami az európai piacra kell. Lásd OP12.... Érdekes, hogy ugyanazon csoport ColorOS szoftverje nem támogat szinte semmit ami nekünk kellene. Szóval hardver terén minden adott. Szoftver pedig tudjuk hogy nem tart(hat) sokáig. Én azért bízom benne. Mindenki jól járna.
-
joelke HU
őstag
válasz
Namelesske #37 üzenetére
Bár úgy lenne, akkor talán ők valami normálisat is le tudnának tenni az asztalra, nem mint a HMD.
-
Ideje volt, kellenek hogy legyen harc a gyártók között.
Az x7 ultra brutálisan jól néz ki, főleg a fekete, a tudása meg.
Bár gondolom idén már abból nem lesz global. -
Roland8622
aktív tag
Személy szerint örülök a dolognak. Hátha visszakerül a szolgáltatókhoz az Oppo. Esetleg Vivo
Bár a top készülékek biztos nem lesznek erőltetve. Egy Oppo Find X7-re lehet beneveznék. Tudom, belehet szerezni ezeket a készülékeket más úton is akár garanciával, de egyösszegben. És van aki nem engedheti meg magának pl. én sem. Ezért is fájlalom egy komolyabb kamerás tudással rendelkező mobil megjelenése után a szolgáltatói forgalmazás hiányát. Nagyon gagyi és nagyon drága (ami nem feltétlenül jelent szuper kamarás képességet) + egy minimális középkategóriás kinálat, ami meg olyan amilyen.Szerintem direktbe azok vannak kirakva amely gyártók jattolnak is a szolgáltatók felé (élelmiszerek esetén is megfigyelhető mi hova van kihelyezve). Szóval egy szó mint száz: én várom, hogy a csúcskategóriás készüléke megjelenjen egyszer a szolgáltatói kínálatban az Opponak és a Vivonak is
-
Namelesske
addikt
Az a vad ötletem támadt HMD után a BBK kapja a Nokia nevét. Hasselblad már megvan a skandináv életérzéshez.
-
Ájvé
veterán
250 ezer Ft felett kötelező a 3 év jótállás, annyiba nem kerül a Nord 3. Nem nagyon kell hozzá nyelvtudás, hogy rendeljél az oldalról, de az igazi hogy előre kell fizetni és kb 2 hét a kiszállítás, viszont ha van akció lehet hogy megéri, de ez inkább a drágább készülékeknél éri meg.
-
Fancy-boy
addikt
Én csupán tettem egy megjegyzést/észrevételt a cikkel kapcsolatban. Részemről itt megállt volna a történet.
Te rugózol rajta. Leálltál kötekedni. Miért nem hagytad figyelmen kívül a hozzászólásom?Toto ott van ahol. De abban amit mondott, véleményem szerint igaza volt.
Rend a lelke mindennek. -
-
-
Fancy-boy
addikt
Van.
Egy szakmai oldalon lehozott szakmainak mondott cikknél nem árt odafigyelni minden kis részletre.
Egy kis eltérés itt-ott és kész a káosz.
Miért ne legyünk precízek, ha megtehetjük?Mondok neked egy példát.
"Toto Wolff első napja a Mercedesnél:
Az első napon besétáltam, megérkeztem a recepcióra, és leültem. Nem úgy nézett ki, mint egy Forma–1-es csapat recepciója.Ott volt az asztalon egy régi Daily Mail az előző hétről, valamint kávéspoharak, beléjük száradt kávéval. El sem hittem, hogy ez a Mercedes Forma–1-es csapata”
„Jogos a kérdés, mi köze van egy kiszáradt kávéspohárnak és egy régi Daily Mailnek a Forma–1-es csapat teljesítményéhez, de ez az attitűdjüket mutatja meg, a részletekre való odafigyelést” – hangsúlyozta."Most vagy megérted, hogy van jelentősége vagy nem.
-
judas13
addikt
-
Ricardo
titán
Ez nagyon jó hír. Oppo, Vivo, Realme, One plus.
Mi felhasználók csak nyerünk azzal, ha nálunk is kaphatóak hivatalosan. -
-
-
Ájvé
veterán
Így már nyilván megéri nekik, ez is bevétel, nem fogják veszni hagyni. Ha más nem hivatalos oldalon keresztül biztosan továbbra is menni fog, de partnereken keresztül is van még most is árusítás. Németországban szűnt meg csak a teljes kereskedelem, nálunk nem jutott el jogi útra az ügy szerintem, úgyhogy nálunk még most is működnek csatornák, ha esetleg nem is mind.
-
atosan
veterán
válasz
bollokcs80 #9 üzenetére
Már ha ér nekik annyit az európai piac, hogy újrakezdjék.
-
Ájvé
veterán
Előttem írták, hogy alza is hivatalos viszont eladó és nekem úgy tűnik garanciát már nem is ők intézik, hanem Oneplus. Így igazából szinte mindegy honnan veszed, ahol olcsóbban kijön.
vacs:
Köszi ezt nem néztem.Orgi:
Azzal amit írtál:
"nem is értettem a "milyen telót vegyek" topicban a nagy lebeszéléseket a csoporthoz tartozó gyártók telóiról"
Ebből nekem az jön le te nem igazán vetted ezt a jogi hercehurcátn komolyan, vagy annyira biztos voltál benne, hogy előbb utóbb megegyeznek. Én biztos nem ajánlanám, ha ez megállapodás nem születik meg, így természetesen más a helyzet és ahogy írtad mi felhasználók nyerünk ezen, hiszen élesebb lesz a verseny a piacon. -
vacs
veterán
Az Alza hivatalos Oneplus viszonteladó, olvasd el!
-
Pimpa
tag
na akkor jön az X7 Ultra az EU-ba végre?
-
aprokaroka87
nagyúr
Vajon megérte az oppo-nak ezzel " szórakázni " ?
-
Obyboy
addikt
Ez jó hír. Épp rendelni szeretnék egy Nord3-at, csak még nem tudtam dönteni, hogy a hivatalos oldalról vagy az alzáról.
-
bollokcs80
Korrektor
Kérdés, hogy hozzánk is visszajönnek-e és ha igen, mikor és milyen portfólióval. Mostanra nagyjából kikoptak a kínálatból, a Lurdys boltot is felszámolták, kb kezdhetik előlröl....
-
Ájvé
veterán
Lehet neked ez semmiség, de igenis nagyon komoly ügy volt és nagyon úgy tűnt, hogy BBK nem fog megegyezni a Nokiával. Ha ez megtörténik akkor bizony kivonulhatott volna a teljes BBK csoport EU-ból. Igazából ez nem is fájt volna neki, de az indiai piac annál inkább, úgyhogy borítékolható, hogy csak is azért egyezett meg a Nokiával, mert ez túl nagy piac volt ahhoz hogy elbukja (Kínában nem volt veszélyben, de hát ott bármit megtehet egy kínai cég). EU-ból már konkrétan készült kivonulni, azt gondolod hű de nagy ez a piac, pedig dehogy, indiai és kínai már sokkal nagyobb, nem számít már túl sokat az európai piac és igen simán kukázta volna, ha nem veszít pert Indiában.
-
Fancy-boy
addikt
A Nokiának már egy ideje új logója van. Miért nem azt raktátok be?
-
Orgi
addikt
-
Jó hír, már rendkívül kezdett beszűkülni a piac. Se Huawei, se BBK, maradt kb. 3 értelmes gyártó...
-
zazenke
őstag
oppo find x7 ultra elég ütős kamerát tett le igaz majdnem 100 ezerrel többet kér a telóért mint az oneplus 12 (külföldi árak)
-
joey04
titán
helyes
-
Hoppá.
Valahol várható volt, már csak az összegen ment a matek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszatérnek a BBK brandek Európába?
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest