Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• AirBooms

addikt

válasz DTF #14 üzenetére

Csak óvatosan a hülyézéssel!
    És óvatosan a fogalmazással!
    Azért mert te ma nem láttál a városban miniszoknyás csajokat szaladgálni, nem jelenti azt, hogy nem voltak ilyenek. Meg azt se, hogy te vak vagy. Meg hogy hülye!

Én konkrétan két ilyen boltról is tudok, az egyik, ahol annak idején nekem is sikerült megvenni a D600-at (itt nevet nem említek), és az xxxxxx-et (őket azért merem említeni, mert már korábban is említette valaki). Őket még egy-két hónapja hívtam, akkor 6270-et akartam venni (vettem is, csak nem náluk). A honlapjukon egyébként érdekes dolgok szerepelnek: a telefonnál még azt írják, két év gyári gari. Aztán apróbb betűkkel: '' Az Áfa tartalomról és Áfá-s számláról bővebben a ''Tudnivalók'' 2. pontjában olvashat.''
    Erre a szövegre kattintva aztán érdekes dolgok bukkannak elő. Egyrészt érdekes magyarázat - amolyan neszesemmifogdmegjól módon - a nullaszázalékos áfáról, utána pedig a garanciáról: ''Az xxxxxx Bt. új mobil készülékekre 3 hónaptól - 2 évig nyújt garanciát telefon modelltől és ár konstrukciótól függően. Használt mobil készülékekre 1 héttől - 2 évig vállalunk szavatosságot. Egyes telefon modelleket több fajta garanciális és szavatossági konstrukcióban kínálunk vevőinknek. Konkrét modellek garanciájáról kérjük érdeklődj elérhetőségeinken.
    Hát én érdeklődtem annak idején, s az amúgy kétéves gyári gariról kiderült, hogy mindössze három hónap!
    Három hónap!!!

Higgadj le!

Aktív témák