- Yettel topik
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Soul
csendes tag
válasz
SimonMágus #251 üzenetére
Hali ! Örülök , végre valaki már rendelkezik vele...Nos , elsősorban érdekelne te honnan szerezted be , mert mint fentebb is írtam magyar aldinál semmi infó nincs róla , igaz személyesen még nem mentem be....Amennyiben itthon nem árulják , lehet szlovén vagy osztrák beszerzést fogok eszközölni , csak ebben az esetben nem tudom mennyire érvényesíthető a 3-év garancia, mindenesetre a benne lévő hardverek roppant meggyőzőek , főleg ebben az árban, továbbá kíváncsi lennék az anyaghasználatra, ami a házat illeti , fém vagy fémhatású műanyag ? zsanér milyenségére , valamint a billentyűzet minőségét illetően , és a te gépedben van -e bill-világítás , mert egyes külhoni fórumok említik , hogy nincs benne...
THX..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest