Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Dark Soul
üzenetére
A vásárlás itt a PH-n történt, német import a gép. A garanciát pedig egy megbízható fórumtárson keresztül tudom érvényesíteni.
Az anyaghasználat vegyes, a csuklótámasz körüli rész fém, a billentyűzetsziget körülötti rész pedig műanyag, a billentyűzet egyébként kifejezetten jó nyomáspontokkal rendelkezik, nagyon kényelmes a használata, háttérvilágítás is van, a touchpad is kifejezetten pontos, az egyetlen szokatlan dolog a billentyűzet kiosztása - pl. í a space mellett jobbra, egysoros enter, ű felette -, más német nyelvű gépen ez nem pont így van, de persze ez megszokható.
A zsanér erős, nem lötyög, pedig nem éppen vékony a kijelző (sem).
Mindenesetre az összhatás nekem nagyon pozitív, ahogy korábban említettem is. A hétvégén raktam bele egy samu 840-es SSD-t, ami kb. 5-6 mp-es bootidőt eredményez, tényleg röccenésmentes a használat.
Egyébként az akkuidő is egészen jó, irodai használattal 3,5-4 óra az alap, játékokkal is elmegy közel két órát.
Ha komolyan gondolkozol a vásárláson, és szeretnéd előtte megnézni, akkor egyeztethetünk egy időpontot.Üdv: P
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Dark Soul
üzenetére
Szia, mire vagy kíváncsi pontosan?
Én karácsony óta nyúzok egyet, eddig nagyon jó az összhatás, félelmetesen jó a hűtése, szinte némán fut hosszabb terhelés mellett is, a képernyő szintén zseniális, nagy betekintési szög, nagy fényerő, hangzásban szintén elképesztően jó, tényleg nehéz belekötni, és ugye az árazása is eléggé rendben van.Üdv:
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Renault, Dacia topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Mobil flották
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest