- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Dark Soul #252 üzenetére
A vásárlás itt a PH-n történt, német import a gép. A garanciát pedig egy megbízható fórumtárson keresztül tudom érvényesíteni.
Az anyaghasználat vegyes, a csuklótámasz körüli rész fém, a billentyűzetsziget körülötti rész pedig műanyag, a billentyűzet egyébként kifejezetten jó nyomáspontokkal rendelkezik, nagyon kényelmes a használata, háttérvilágítás is van, a touchpad is kifejezetten pontos, az egyetlen szokatlan dolog a billentyűzet kiosztása - pl. í a space mellett jobbra, egysoros enter, ű felette -, más német nyelvű gépen ez nem pont így van, de persze ez megszokható.
A zsanér erős, nem lötyög, pedig nem éppen vékony a kijelző (sem).
Mindenesetre az összhatás nekem nagyon pozitív, ahogy korábban említettem is. A hétvégén raktam bele egy samu 840-es SSD-t, ami kb. 5-6 mp-es bootidőt eredményez, tényleg röccenésmentes a használat.
Egyébként az akkuidő is egészen jó, irodai használattal 3,5-4 óra az alap, játékokkal is elmegy közel két órát.
Ha komolyan gondolkozol a vásárláson, és szeretnéd előtte megnézni, akkor egyeztethetünk egy időpontot.Üdv: P
-
SimonMágus
senior tag
válasz
Dark Soul #250 üzenetére
Szia, mire vagy kíváncsi pontosan?
Én karácsony óta nyúzok egyet, eddig nagyon jó az összhatás, félelmetesen jó a hűtése, szinte némán fut hosszabb terhelés mellett is, a képernyő szintén zseniális, nagy betekintési szög, nagy fényerő, hangzásban szintén elképesztően jó, tényleg nehéz belekötni, és ugye az árazása is eléggé rendben van.Üdv:
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- Óvodások homokozója
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- Apple iPad 10th Gen 64Gb Wi-Fi + Cellular Sim Kártyafüggetlen, Újszerű
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Egyedi ékszerdobozka
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest