- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorian
félisten
De, az egesz víz a sóbontón megy keresztül. Azert is tolom 8 órát szivattyút, mert a sóbontóm viszonylag kicsi, igy ekkora vízhez 7 óra kell neki.
Nem olyan opálos ám mint a tej, lehet latni az alján a kockamintát, csak nem teljesen élesen. Úgy tűnik a tegnap beleöntött pelyhesítő azért sokat segített csak idő kellett neki, mert ma már jobb a helyzet mint tegnap, ill mára összegyűlt az alján üledék amit most kiporszívóztam.
Az a furcsa, h közben semmi nyálkásodás sincs, így nem vagyok bemne biztos, h egyaltalan van-e bármi probléma.
Ma este azert teszek bele gyorsklórt, hagyom lefedve hadd öljön meg mindent, aztán holnap du meglatjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest