- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
Jester01 #1285 üzenetére
Nálunk is újítottak, ráadásul szinte minden megállót kipofoztak. Persze még egyikbe se lehet bemenni
De marha jó ez a vonat, nincs hideg, halk, nem úgy áll meg hogy leesel a székről, szóval jöhet jöhet. Az a baj nem hallottam mit mondtak hogy mely napokon jár mostViszont wifi nem volt rajta, pedig az is jó lenne
Amúgy ilyen vót
-
PazsitZ
addikt
válasz
Jester01 #327 üzenetére
Ma minden vonat, amivel közlekedtem késett.
Pont elkaptam egy idősebb német pár beszélgetését:
Papa:"-Itt mindig késnak a vonatok, sosem jönnek időben."
Mama:"-Ezen csak egyedül te idegeskedsz, nézz meg mindenki mást."
Papa:"-Hát igen nekik ez természetes, hogy mindig késnek a vonatok."Hát igen szomorú, de már megszoktam, mikor: "Értesítjük kedves utasainkat..." üzenet hangzik el, már csak azért szurkolok, hogy 10-20 perc legyen, ne fél-egy óra.
Ezek után persze lehet sztrájkolni, sírni. Azt hinni, hogy egyedül csak nekik van gondjuk ebben az országban.
-
Archer
őstag
válasz
Jester01 #289 üzenetére
Jól tudod, valóban kivonták az egész NOHAB szériát a forgalomból. Ha jól tudom, még 6 üzemképes van, ebből egyet, a 2761017 pályaszámút pályafenntartási célokra használják, azt láthattad, bár nem hiszem, hogy tehervonatokat vinne, főleg nem egy villamosított vonalon. Pedig ezek voltak a jó gépek, nem rohadtak le 100 méterenként.
-
Lortech
addikt
Vannak, persze, és talán működnek is, mert nem fűződik érdek ahhoz hogy ne így legyen. De ha már itt tartunk, elmondaná valaki, hogy hogyan működik, mert nem használtam még sohasem.
Egyszer megnéztem egy pillanat erejéig, de nem láttam az úticélt a választhatók között, és hagytam is. Ilyenkor mi van? Gondolom ugyanolyan, kilométer alapú jegyet ad ez is, és csak annyi szükséges, hogy legyen egy olyan cél a választhatók között, ami azonos távolságra van az adott céllal. Vagy esetleg lehet kilométert is megadni neki? Vagy..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest