Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Vannak, persze, és talán működnek is, mert nem fűződik érdek ahhoz hogy ne így legyen. De ha már itt tartunk, elmondaná valaki, hogy hogyan működik, mert nem használtam még sohasem.
Egyszer megnéztem egy pillanat erejéig, de nem láttam az úticélt a választhatók között, és hagytam is. Ilyenkor mi van? Gondolom ugyanolyan, kilométer alapú jegyet ad ez is, és csak annyi szükséges, hogy legyen egy olyan cél a választhatók között, ami azonos távolságra van az adott céllal. Vagy esetleg lehet kilométert is megadni neki? Vagy..? -
Lortech
addikt
Cracovia nemzetközi gyors dettó.. A kocsik hátsó felét (talán még többet is) Hatvannál lekapcsolják (és megy Salgótarjánba), ebben a részben átlag 1kocsira jut két ember, tök üres. A másik fele, ami Miskolc felé megy tovább, aztán Hidasnémeti, az meg tömve van. Ráadásul az első kocsi csak külföldi forgalomnak van fenntartba azt hiszem. Biztos van valami oka ennek is, csak akkor elég idegesítő tud lenni.
Egyébként elég sokat vagyok kénytelen vonattal utazni, a szolgáltatást már kezdem megszokni, fel se veszem az apróságokat, hogy nincs fűtés, kések, viszont a kedves utastársakat elég nehéz. Az egész társadalom képviselteti magát..de ez már off.
brownus: az azért nem működne szerintem, mert a kedves utazóközönség úgy intézné, hogy ne működjenek az automaták, aztán arra lenne fogva a jegy meg nem vásárlása. Persze az emberek elenyésző száma miatt volna ez így, a többség biztosan szívesen fogadná, főleg mikor keletiben kéne jegyet váltani délután 5kor.. (volt, hogy több mint egy órát vártam, na azóta veszek mindig menettértit)[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(a többségre vonatkozóan)