- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Amit az elvira ír, az már a teljes jegyár az adott vonatokra. Tehát ha IC-t választasz, benne van a helyjegy is. Ha úgy általában érdekelnek a jegyárak, akkor minden bizonnyal te is megtaláltad volna a díjszabást ha egy kicsit körülnézel.
Az átszállásokat meg látod ha lenyitod a részletes nézetet (a kis háromszög minden sor elején).
-
kobe24
tag
-
tildy
nagyúr
Azért, mert van olyan vonat, amely "körvonat". A nyugatiból indul, Szolnok, majd Debrecen felé megy és Szolnokon át a Keletibe érkezik. És viszont.
Van egy olyan vonat is, ami talán neked jó lehet, ha tapolcáig el tudsz jutni, ez közvetlenül szolnok fele jön.A távolság meg amiatt változhat, mert Budapesten belül állomások esetén is lehetnek különbségek, de ez a jegyben nem látszódik meg, mindkét irányban 100-100km-re van mint a Keletiból, mind a Nyugatiból Szolnok.
A legjobb, ha Kőbányára ki tudsz valahogy jutni, mert onnét olcsóbb a jegy, viszont ahogy látom soproni vonat esetén neked a Keletit érdemes nézni. -
tildy
nagyúr
Nem.
Keletiből a Nagykáta -Újszász-Szolnok vonalon mennek, főképp személyvonatok, Nyugatiból Ferihegy Cegléd irányban, és több gyorsvonat.Kobe: max , hogyha nappali tagozatos diák vagy, de emlékeim szerint ott sem vehetsz mindenféle bérletet, csak lakóhely meg suli közt.
Most néztem emg, ami neked 9500 ft, az nekem 95 000 ft lenne.... Egy hónapra. -
kobe24
tag
Hello!
Ha a nyugatiba, vagy a keletibe mész, onnan egyből jön is szolnokra vonat elég sűrűn, szóval igazából csak ezt kell összeegyeztetni. Én itt lakok Szolnokon, és vonat szempontból elég jó hely, mert pestről sok vonat jár ide. Ha meg hetente jársz akkor úgy olscóbb szokott lenni a bérlet, bár így árakba nem vagyok otthon, én a szolnok-debrecen útvonalat szoktam megjárni hetente oda-vissza, ha jegyet vennék akkor kb 10k lenne, ha meg bérletet akkor 9500, viszont ez nálad lehet nagyobb különbség lenne, mert két vonattal is jössz. De elvira.hu-n ha beírod az útvonalat ott azt is meg tudod nézni, hogy mennyi a jegy meg a bérlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged