- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasek
Közösségépítő
Ma 40 km utat másfél óra alatt tettem meg vasúton. Nem is késés miatt, hanem a nagyszerű menetrend miatt. Elég pipa voltam mikor végre megérkeztem haza, mert egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mi a fittyfene akadája lehet annak, hogy egy viszonylag egyenes kötött pályán, egy rászabott eszköz simán, folytonosan végighaladjon. Ennek az akadáját még a mai napig nem látom tisztán.
Ez az egyik.
A másik, hogy most ezzel a sztrájkosdival, frankónk keresztbe húzták Cloud-dal köttetendő holnapi üzletemet. Ha ez x nappal előre mondják, hogy "gyerekek holnap nem indulunk" akkor még azt mondom korrekt. Na de azért az utolsó nap szólni, hogy még a programokat korrigálni is hajmeresztő legyen... na azért az egy kicsit sok. Mi lesz a következő? Sztrájkolnak, mert pók sz*rik a sínre? Menjenek már a p*csába, azért határok mindenhol vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest