Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocki
tag
Én csak egy ingázó vagyok aki a máv személyvonatait veszi igénybe mert Martonvásárról utazom be nap mint nap onnan pedig volánbusszal haza. Hát a drága új menetrendjükkle elmhetnek a jó büdös ****************** képesek voltak előrébb tenni a 7 órási vonatot hogy az oda érkezó gyúrói és tordasi diákopk és munkába jáérók még véletlenül se érjék el igy lehessen kelni majd 3/4 órával korábban, mondjuk az is igaz , hogy a busz menetrendet is lehetne pofozni de hát azért nem a martoni kirendeltség a felelős hanem a fehérvári központ.
Emelett szokásuk hogy egyes időpontokban garantáltan 6-8 vagont szabjank rá a szerelvényre persze akkor amikor talán ha 2 -be vannak embrek akkor amikor mindenki be ill haza szeretne menni akkkor persze csak 3-4 vagonra tellik na mindegy. A késésről felesleges beszélni mert ha hideg van azért késik ha meleg azért ha meg semmi nincsen akkor meg azért. egyes kallerok meg elmhetnek a pics@ba mert látja a drága hogy éppen érkezik be a busz megrakva emberekkel és még 1 perc van indulásig garantált hogy elinditja és még ő veszi zokon, hogy szét akarák a fejét verni ezek után. Persze van másik véglet is két vagy három hete beszgettem egy kallerral aki azt is elárulta, hogy'' a most távozott máv vezérigazgató faszántosan ki privatizálta magának a máv teherszállítást mely ez után egy fillért nem fog termelni a mávna+ az előtte székelő kolléga román vagonokkal és szlovák mozdonyokkal hotdja az építőanyagot az M6 építésére persze ezért egy petákot nem fizet'' ezt csak ugy hallottam mindenki annyi igazságot koönyvel el belőle amennyit akar. Azt is figyelembe kell venni hogy a masiniszták és a kallerok is emberek és ezt figyelembe kell venni mielőtt sztereotípiát állítana fel róluk az ember. A tisztaság a másik dolog már azon csodálkozok hogy a költöző madarak és és az erdő vadjai mért ne települnek be a vagonokba mert hát az ajtókon és ablakokon minden be tud szállni és álltalában minden beszáll mindenhol és rendesen mohásodik néhány kocsi. Lehet hogy sok hülyeséget írtam de talán van benne igazság is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Robotporszívók
- Milyen notebookot vegyek?
- Horgász topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest