- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #4485 üzenetére
Szerintem pontositanod kene, hogy miben kersz segitseget.
A masodik linken nekem 2x bemasolva egy feladatszoveg es egy megoldas latszik.
Mi a problema? Hol akadsz el? Mi a cel, ahova el kell jutnod, ha nem a feladat megoldasa, hiszen az mar ott van? Ugy tunik, mintha azt se tudnad, milyen temakort olel fel a feladat... legalabb a fogalmak ismerete azert nem artana, hogy kerdest tudj feltenni. -
Cucuska2
addikt
válasz
Tothgera30 #4482 üzenetére
Mármint az integrálás nem megy, az algebrai átalakítás, vagy hogy miért azt az induló egyenletet a függvény? Nem tűnik bonyolultnak, bár kicsit homályos, hogy hova tűnik az y.
Az első linkre a teljes oldalas flash szutyoktól meghal a böngészőm. A második linkre pedig a fentebb lévő kolléga hozzászólását linkelném.
-
pomorski
őstag
válasz
Tothgera30 #4482 üzenetére
Én mindkét linkre ráklikkeltem, de nem tudtam onnan letölteni semmit sem. Linux alatt próbáltam, lehet az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest