Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Szimplex módszer:
[link] [link]Néhány feladat(részlet) Az induló szimplex minden esetben a [0,1] intervallum legyen?
Ez mit jelent? Mik legyenek a kezdő szimplex koordinátái? Három pont kellene ugye, az határoz meg egy szimplexet.
Másik: Az induló szimplex minden esetben legyen az egységvektorok és azok összegvektora által meghatározott szimplex.Neten találtam mindenféle egyenlőtlenségekkel és márixokkal foglalkozó feladatot, de ilyen centrummal illetve tükrözéssel, zsugorítással foglalkozót egyet sem. Honnan tudom, hogy mikor értem el a minimum helyet?
szerk: Oh, az első idézet egyváltozós feladatra vonatkozik... A másik kérdésem még fennáll, hogy ott mi a szimpex koordinátái.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elite: Dangerous
- Külpolitika
- GTA V
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest