- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Majdnem mindenhol ilyen minden növényzet, a Nexus/Hyperion fedélzetén is. Épp csak akkor nem válik áttetszővé, ha valahol véletlenül pont úgy lóg bele a képbe, hogy kitakar valami érdekeset, és épp nem tudsz mozdítani a kamerán (szerintem ez lenne a cél, hogy ne takarják ki a képernyőt a növények játék, főleg lövöldözés közben).
Nekem tetszett. Nagy kontrasztú, és sötétszürkékkel is jól bánó kijelzőn szerintem lehet rajta látni mindent, amit kell, és még látványos is, illetve adott egy kis változatosságot a sivatag után (ahova most visszamentem, de megint hamar elegem lesz belőle, mert már rengeteget sétáltam ebben a sivatagban Inquisitor-ként is
).Hasonló téma: Azt hiszem Szabi mutatta már ezt. Úgy tűnik minden VGA-val ilyen (AMD, nVidia, 4, vagy 8Gb).
Ami kezd zavarni, hogy gyakorlatilag az ellenfelek ~90%-át nekem kell megölni. A társaim folyton csak beragadnak valahova, nem is tüzelnek (legfeljebb a saját fedezékükre
), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.
Mivel nincs Pause, így nem adok nekik utasításokat (nem vagyok akkora Pro, hogy nyomjam a lövöldét a képesség-gyorsgombokkal együtt, és még közben őket is nyomkorásszam valós időben), pedig a régi ME (és DA) részekben inkább úgy szerettem harcolni, hogy több időt töltöttem a parancsolgatással, mint a lövöldözéssel(/kardozással).
Kár hogy nem kapta meg a DAI-féle autopause-os taktikai nézetet, azt nagyon szerettem (szerintem a legjobb az összes EA-era Bioware játékból, szerettem szellemként körberepkedni a harcmezőn).
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Jövedelem
- Mini PC
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.