Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz CPT.Pirk #4902 üzenetére

Majdnem mindenhol ilyen minden növényzet, a Nexus/Hyperion fedélzetén is. Épp csak akkor nem válik áttetszővé, ha valahol véletlenül pont úgy lóg bele a képbe, hogy kitakar valami érdekeset, és épp nem tudsz mozdítani a kamerán (szerintem ez lenne a cél, hogy ne takarják ki a képernyőt a növények játék, főleg lövöldözés közben).

Nekem tetszett. Nagy kontrasztú, és sötétszürkékkel is jól bánó kijelzőn szerintem lehet rajta látni mindent, amit kell, és még látványos is, illetve adott egy kis változatosságot a sivatag után (ahova most visszamentem, de megint hamar elegem lesz belőle, mert már rengeteget sétáltam ebben a sivatagban Inquisitor-ként is :DDD).

Hasonló téma: Azt hiszem Szabi mutatta már ezt. Úgy tűnik minden VGA-val ilyen (AMD, nVidia, 4, vagy 8Gb).

Ami kezd zavarni, hogy gyakorlatilag az ellenfelek ~90%-át nekem kell megölni. A társaim folyton csak beragadnak valahova, nem is tüzelnek (legfeljebb a saját fedezékükre :D), csak várnak vagy esetleg meghalnak. De utóbbi nagyon ritka, mert az ellenfelek is szinte csak rám tüzelnek, a társakra csak akkor, ha nagyon közel állnak meg egy helyben.
    Mivel nincs Pause, így nem adok nekik utasításokat (nem vagyok akkora Pro, hogy nyomjam a lövöldét a képesség-gyorsgombokkal együtt, és még közben őket is nyomkorásszam valós időben), pedig a régi ME (és DA) részekben inkább úgy szerettem harcolni, hogy több időt töltöttem a parancsolgatással, mint a lövöldözéssel(/kardozással).
    Kár hogy nem kapta meg a DAI-féle autopause-os taktikai nézetet, azt nagyon szerettem (szerintem a legjobb az összes EA-era Bioware játékból, szerettem szellemként körberepkedni a harcmezőn).

Új hozzászólás Aktív témák