-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
edgelaszlo #12750 üzenetére
Nekem eddig ez még mindig bevált:
a következőkből kell 5 pontot összeszedned:
ME2:
+2 pont: ha Talit nem száműzik a flottából
+2 pont: ha a hereticeket elpusztítod
+1 pont: ha a Legion loyality misson után Tali és legion konfliktust fel tudod oldani (ehhez kell magas paragon/renegade pont)
ME3:
+1 Rannoch: a geth fighter base-t kinyírod
+1 Rannoch: az admirálist megmented (őt nem az embereit)
Megjegyzés:
Me2-ben a hereticekeket felül is írhatod így több war asseted lesz de több Quarian hal meg, küldi ettől még sikeres, sztem a játékban nem érzékelhető, így én ezt szoktam. -
[Prolixus]
addikt
válasz
edgelaszlo #12747 üzenetére
Az elsőt nem kell játszani hozzá. A másodikban viszont jól tudod, bizonyos dolgokat meg kell tenni. Konkrétan:
- Destroy the heretic geth in Legion
- Prevent Tali's exile in Tali: Treason without presenting evidence of Admiral Rael'Zorah's experiments on the geth.
- Broker a peace in the Tali/Legion loyalty argument. If the player did not have sufficient Paragon/Renegade points at that time, loyalty of either Tali or Legion would have been lost. In that case -- even if loyalty had been regained later -- this "point" will not count towards the five needed to pass the Reputation check
-
genndy
addikt
válasz
edgelaszlo #12747 üzenetére
Ha még jól emlékszem, akkor a 2-ben a Tali-Legion kibékítés a legfontosabb momentum (amihez viszont baromi magas Paragon/Renegade pontszám kell, el kell vinni Shepardot valamelyik irányba). De van angol wiki, ahol össze van szedve mihez mi kell ,az pontosabban megmondja neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged