- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Nekem most aktuális a dolog, mert épp a 4. újrajátszást taposom. Tényleg nem túl szórakoztató a "terepezés", de mivel nem akarok kihagyni semmit, így szükséges rossz. Eszembe jutott, mekkorát ugrottam első végigjátszáskor, amikor hozzászokva a nyugodt, kihalt bolygókhoz, egyszercsak kivágódott pont előttem egy Falócsáp...
Fejhallagató power...
-
tiv83us
veterán
Mirandat meg nem lattam egy trailerben/teaserban/leaked betaban/artworkon sem, remelem vele osszeakadok, hiszen o a "partnerem"
Egyebkent az eddig kiadot videokbol egyertelmuen kiderul, hogy nem igy lesz, mint az 1-2-ben, hogy lesz 6-12 ember es kivalasztod, hogy melyik missziora kit viszel, itt szerintem helyszinenkent fog valtozni, hogy melyik karakterek harcolnak majd az oldaladon. Ez szerintem jo megoldas.
Ez pedig kifejezetten biztato -
leviske
veterán
A DA2 azért lett ilyen, mert gyakorlatilag a ME2 után tudott nekiállni Edmonton és Ők is csak úgy, hogy elég sok agy az Austinban faragott TOR-ba segített bele. A ME3-nak valószínűleg a DAO, vagy a DAO Awakening után/közben álltak neki és elméletileg a teljes csapat rajta van. E mellé jön még az, hogy a DA2 alá új motor és új design került, míg a ME3 csak faragásokat kap ilyen téren.
Szóval én nem félek a harmadik rész kapcsán semmitől. Az egyetlen ok, ami miatt titkolózhatnak, hogy beígérték: minden ME1-2 döntésnek jelentősége lesz. Na mármost, ebből máris levonható, hogy bármi anyagot kiadnak, masszív spoiler és/vagy mindenkinél más.
Amúgy a DA2 nem lett annyira rossz, mint amennyire sokan annak tartják. Tény, hogy hiba volt egyszerre meglépni a változtatásokat és az is igaz, hogy több is lett volna a sztoriban, de azért még így is felülemelkedett jó pár konkurensén.
-
Воланд
titán
en is remelem. a dao2-ot is a demo miatt nem vettem meg (huen tukrozte, hogy mennyire mas lett az egesz jatek, mint az elso resz), pedig az elso resz itt csucsul a polcon. ha az me3 rossz lesz, akkor leteszek a ce valtozatrol, viszont a sztori miatt akkor is megveszem (a dao2-nel szerencsere ez nem szamitott).
-
Chabe89
addikt
-
tiv83us
veterán
Raneztem erre a rajongoi oldalra, en ertekelem a lelkesedest, de szerintem egy ilyen kaliberu jatek egy joval minosegibb oldalt erdemelne. Kivancsisagbol tallozgattam egy kicsit es csak egy linkre kattintottam ra, ugy hazavagott valami hibauzenettel, mint a huzat.
Na mindegy, csak megjegyeztem. /Volt mar regebben is egy hasonlo probalkozas, sajnos az is a 0 es a -1 szinvonal kozt mozgott, de hat ez van./
Hala az egnek nekunk rajongoknak van egy ilyenunk. -
Chabe89
addikt
Jah csak akkor lesz szopóka ha a 3.részhez új pontokat adnak ki, mert a mostaniak hátulján ott van, hogy ME2-höz meg DA2-höz van. Szerintem várj még ezzel.
Am meg CE-hez már megjelenéskor jön Bónusz misson+ karakter mint anno Zaeed gondolom.A kettőnek is igényes volt a CE-je szóval csalódni nem fognak szerintem akik erre fenik a fogukat. Én sem vagyok egy vagyonos ember, de mint már mondtam egy jó ideje rakosgattam már félre a pénzecskémet erre
-
-
Chabe89
addikt
SPOILER VESZÉLY!!
Régebben hallottam még ilyen pletyit, hogy tán a "kváriknak" segíteni kell majd visszafoglalni az anyabolygójukat a lázadó gethektől. Azért írom, hogy lázadó, mert mint az tudjuk a 2. részben két felé szakadtak.
Archanon: nem tudom, hogy olvastad e a könyvet, de a felemelkedésben elég sok szó esik a kvárikról és ott nem írja, hogy csáposak lennének.
Azt írja mikor szétlövik az egyik fejét, hogy csupa vér és húscafat látszott az arca helyén. Nos ebből ugyan nem derül ki, hogy mégis hogyan néznek ki, de lehet következtetni.
-
Archanon
őstag
Addig jó, amíg nem kapunk hírt róluk.
Én mindenesetre mindennemű spoilerre allergiás vagyok, nem szeretném tudni, kik és miképp lesznek/nem lesznek a csapattársaim, mi lesz a sorsuk, milyen döntéseket hozhatok, stb. Majd játék közben kiderül, utána lehet "éljenezni", ill. panaszkodni. ^_^
-
vitaro
senior tag
Egyszer végigjátszottam angol felirattal, nem mondom, hogy mindent értettem azonnal (Mordin szövegeivel akadtak problémáim) de a fraps + szótár kombó hatásosnak bizonyult. Az Alice: Madness Returns-nek viszont olyan nyelvezete van, hogy sokszor csak minden ötödik szót értem belőle.
-
Mans20
addikt
Ott le van írva angolúl a linkbe,ha inkább az akciót kedveled akkor olyan lesz a játékmenet,a sztori meg másodlagos,pl csak tovább kell nyomni a párbeszédeket,a sztori módnál meg az akció lesz háttérbe,könnyű fokozaton lesz a game..stb,valami ilyesmi akar lenni.
Action Mode: For those who want to emphasize action and combat and minimize story management. Action mode will set automatic replies in conversation and a normal difficulty.
Story Mode: For those who want to emphasize story immersion and minimize combat pressure. Story mode will set manually-selectable replies in conversation and a minimal combat difficulty.
RPG Mode: For those who want to explore both realms of story and combat. RPG mode will set manually-selectable replies in conversation and a normal combat difficulty.
-
Archanon
őstag
Hát, én azt mondom ne is kapjunk. Ha már lesz ismét karakterpofázmányszerkesztési lehetőség, legyen csak, de nehogy megint azért, mert Shepit szétroncsolták.
(Gondolom lesz rakás új haj, új beállítási lehetőségek, ahogy az új default femshep is "mutatja". ME1-2 beállításaival aligha lehetne kihozni ezt a karaktert.)
-
Capricornus
aktív tag
Persze, nyilván, ha valami nem tetszik nem csinálom, csak az volt a baj, hogy Anders gyakorlatilag zaklatott hogy akkor melegedjünk már össze.
Értem én hogy egyenlő jogok meg liberalizmus, de akkor legalább ne erőltessék már rám.
Másrészt képzeld már el hogy milyen szarul jön ki, hogy Jokerrel pl. végigharcoltad az első két részt, a harmadikban meg odajön, hogy hú Shepard, milyen szexi a borostád... Ez rohadt illúzióromboló lenne.
-
Capricornus
aktív tag
"- Nem mindig fogjuk majd tudni befolyásolni csapattársaink sorsát"
Na, megint meghal majd valaki.
- Kelly Chambers visszatér Shepard segédtisztjeként
Remélem a kis táncolós ruháját is megtartják. :-)
- A románc lehetősége Shepard és Joker között majd csak a játékban derül ki
Ugye férfival nem lehet majd?
- Lesznek időérzékeny sztorielemek, leginkább a Normandia legénységével
Ajajj... :-(
- A Mass Effect 3 biztosan könnyekre fakaszt majd mindenkit!
Majd erős leszek.
- A sulykolásnak szerepe lesz az ME 3-ban, a csapattársainkat is érintheti
Ezt a mondatot nem értem.
- Kal’Reegar (a kvarián katona) visszatér az ME 3-ban
\o/
- Sokkal több románclehetőség lesz, nem csak csapattársakkal
Úgy látszik valamelyik Bioware munkatárs végigtolta a Witchert a fejlesztés alatt. :-)
Talit meg remélem tényleg megláthatjuk maszk nélkül.
-
Apollyon
Korrektor
Hű, köszi az infót!
A videóba csak belenéztem, főleg mert én is default male Shep katonával nyomom, mindegy, nem kockáztattam a spoilertElég lámaság lenne amúgy nem megmutatni Tali arcát ha úgyis lezárul a storyline. Azért bízzunk benne hogy úgy mondták hogy nem és meglepetésként mégis
"- Nem a csapattársak, hanem a galaxis népeinek hűségét kell kiérdemelni, amit befolyásolni fognak a korábbi velük kapcsolatos döntéseink"
Akkor ez gondolom engem is kőkeményen ériteni fog, mert az Arrival DLC-ben ugye felrobbantottam egy rendszertA cikk kb összes morzsájára tudnék reagálni, de a rák sem olvasná el. Mindenesetre várjuk ezerrel, ezekután kicsit mégjobban
Hja és a zenét remélem az Arrival-ból veszik át, mert az nagyon jó feelinges volt, szoktam is hallgatni néha
-
Tibicsucsu
aktív tag
Másik kaszt. Szerencsére ugyanaz a rész, mint eddig. Nem lenne jó ha megjelenés előtt látnánk a fél játékot.
v_tomi: Ezt most nem teljesen értem. Nagyon sok változtatást szerintem nem lehetett várni. Az új dolgok nekem eddig tetszenek:
-Omni blade jó, bár nem jön be annyira hogy ennyire látványosra akarják csinálni és nem folyik bele a játékmenetbe hanem egy külön jelenet az egész.
-van megint gránát és most használhatóbbnak tűnik, mint az első részben
-lehet lopakodni és meglepetés szerűen támadni, nem érzik meg a "szagodat" az ellenfelek
-lehet fejleszteni a fegyvereket. Ez még kicsit kérdőjeles. Nem tudni mennyire lesz hatása.Az viszont még mindig nem tetszik, hogy a különböző lőszertípusokat skillként lehet használni
-
Tibicsucsu
aktív tag
Csak engem idegesít, hogy Ashley-nek ki van bontva a haja?
Katona csajszi egy géppityuval a kezében, gyilkolásra készen és közben az arcába lóg a haja.
Ne akarjanak már a csatatéren Miss Milky Way-t csinálni belőle!Azért jó a kép, de felvilágosítana valaki, hogy Samara "fejdísze", ami itt Liarán csillog az tulajdonképpen mi is?
-
Archanon
őstag
Tudom, nem is újként linkeltem.
Csak ez lemaradt: " #orichalcos ". Ingame, vagy nem, én a ME1 grafikájával is megelégednék, csak jöjjön már. A Mass Effect nem a grafikától Mass Effect.
Azért sajnálom, hogy hivatalosan nem lesz hozzá magyarítás. Lehet, hogy általában ratyi fordítások születnek, de még így is jobban megérte, mint a gyenge angolommal. Bár így még fenn áll a lehetősége annak, hogy valami jobb magánfordító csapat kézbe veszi az ügyet, csak hát az is rengeteg munka volna megjelenés után, főleg, hogy irtó sok szöveg lesz benne.
-
Gabor343
tag
Ashley egész csinos csinos lett, de Liara designját szerintem eléggé elqurták.
Kaidan meg nálam nem lesz a 3ban, mert az elő rész mindhárom végigjátszásakor ashleyt mentettem meg.
Az új vega gyerek meg szintén nem nagyon érdekel, inkább maradok garrusnál, meg wrexnél ők nagyon nagy arcok. -
Tibicsucsu
aktív tag
Lehet, hogy nekem vannak szövegértelmezési problémáim, de nekem ebből az jön le, hogy pár hónapon belül kapunk infót a demó tervezett megjelenéséről. Ez viszont nem azt jelenti, hogy pár hónap múlva lesz demó. A cikk írója itt erősen ferdít. Szerintem szeptemberben bejelentik, hogy február közepén lesz demó, ami x perc játékot tartalmaz majd.
Vega remélem valami agyatlan vadbarom, akinek a legnagyobb lelki problémája az, hogy nem született krogannek.
-
L3zl13
nagyúr
Influence: Nem tudom, hogy ennek örüljek-e. Mondjuk így 3. részre már fölösleges belemenni, de azért érdekes volt a KotOR-okban áttéríteni némelyik karaktert a saját világnézetünkre.
Gránát: Igen, ezért vettem én is természetesnek, hogy újra lesz gránátunk, mint az első részben, de ha skillként kezelik, nem fegyverként, akkor lehet, hogy csak a soldiernek lesz.
-
L3zl13
nagyúr
Érdekes, hogy a csapattagok mellett is ott van a paragon-renegát skála. Vajon ez jelent valamit?
Lehet, hogy lesz valami KotOR-os influence rendszer?A másik meg, hogy a gránátot reklámozták a bemutató videóban, és azt hittem az is általánosan elérhető fegyver lesz, de most hogy nézem a képességek között, lehet, hogy csak egy sima Soldier skill?
-
-
vitaro
senior tag
Már többször felütötte a fejét ez a multiplayeres pletyka, mindig cáfolták. Szerintem nem lesz benne. Ne is legyen, később csináljanak egy multira kihegyezett folytatást/spinoffot ha annyira akarnak, de előbb fejezzék be a trilógiát.
Az viszont érdekes, hogy miután megnéztem az összes E3-as videót, nem kapott el a jól ismert "Mostakarom!" érzés. Sőt, azt figyeltem, hogy mi nem tetszik. Ilyen például az első látásra túl pörgősnek tűnő játékmenet, valamint az, hogy a társak páncélját megint nem fogjuk tudni kedvünk szerint cserélgetni, csak a színüket megváltoztatni. (És gyaníthatóan maradnak a röhejes légzőmaszkok is.) Igaz, ez utóbbi következtetést a CE-ről kikerült kép alapján vontam le.
Azt hiszem meg kéne nézetnem magam egy orvossal... -
Ryder62
őstag
Nem rossz ez de nem értem hogy a citadel space miért ilyen kicsi. A másik hogy pl az egyben megemlítette a council hogy az embereknek nem a terminus rendszer szélén kellett volna letelepedni. Ezt az Eden Prime-ra értették. Akkor szerintem a terminus rendszer nem összefüggő vagyis vannak kisebb elszakadt részei. Erre abból következtetek hogy a 2 a terminusban játszódik nagy részt és ugye leginkább a a galaxis térkép tetején kalandozunk (az 1 ben meg az alján) és az Eden Prime full alul található. És nem hinném hogy a terminus ilyen nagy lenne.
Szerk: Terminus Systems - tehát több van belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest