- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
Az első részben míg így volt, a másodikban már nem igazán olvasgattam a bejegyzéseket.
Végülis mind1, mert ugyanaz a szerepük mint más játékokban a tárcserének. Nekem az első rész megoldása jobban bejött, mármint hogy csak a túlmelegedéssel kellett játszani, az szerintem "sci-fi"-sebb megoldás volt.
-
tiv83us
veterán
Possible SPOILER, de inkabb spekulacio;
Azert kivancsi vagyok, hogy TIM hogyan lesz indoctrinated, foleg mikor o aztan tudja a veszelyeket, tudja, hogy ha huzogatja az oroszlan bajszat, akkor r@baszik. Lasd Dr. Chandanas es csapata a derelict reaperen, akiket o maga kuldott oda es beloluk mindenki tudja, hogy mi lett. Sot, amilyen informacio forrassal rendelkezik, gondolom arrol is tudott, hogy Dr. Amanda Kenson-t (Arrival DLC), meg egy szaros artifact is egy agyatlan rabszolgava valtoztatta.
Egyedul azt tudom elkepzelni, ha a Renegade befejezest valasztottuk es megmaradt neki a Collector base, bar akkor sem hiszem, hogy szemelyesen menne oda, pont a kockazatok miatt, inkabb oda kuldene a csatlosait.
Esetleg a Reaper-ek beepitettek egy sleeper agentet a Cerberusba?
Na mindegy, ezek csak spekulaciok, harom het es ugy is kiderul.Possibe SPOILER, de inkabb spekulacio vege
-------------------------------------------------------------------Azert azt a reaper-gyilkos laza mozdulatot vagjatok 1:13-nal?
Nagyon kemeny!
-
Malachi
veterán
hja ezt valami nőci nyilatkozta, nem tudom milyen vezető pozícióban, már az első hírek között megvolt valamikor. érzelmek, marhaság. elég epic a sztori anélkül is, eddig sem az érzelmek adták el a játékot.
szerk.: mármint azt nyilatkozta, hogy lesz meleg Shep és leszbi női Shep.
-
tiv83us
veterán
Hat kene neki magyaritas a ME1-hez
Moat latom, elbaszcsisztam a linket, so here we go
-
tiv83us
veterán
En ertettem mindent, kb nesze semmi, fogd meg jol interju.
- Feltunnek a a regi karakterek a ME1-2-bol?
- Igen, fel.
- Lehet majd ezzel meg azzal romancolni?
- Errol nem sajnos nem beszelhetek
- Lesz benne Makozas/ bolygo szkenneles? Ha nem, akkor mi lesz helyette?
- Nem, nem lesz, de nem beszelhetek rola, hogy mi lesz helyette.
- Hany karkter lesz benne?
- En tudom mennyi lesz, de nem mondhatom el!
- Megmutatjatok Tali arcat a ME3-ban?
- Tudom a valaszt, fan-ek szeretnek, de nem mondhatom el./Kepzelt riport-szeruen forditottam le a riportot, de a lenyeget gondolom vagjatok
/.
ps: Akkor mi az any@dat mondhatsz el, ne adj interjut, ha ennyire semmit mondo.
-
-
vitaro
senior tag
Találjanak ki bármit is, hidegen fog hagyni, azt a három napot simán kibírom, addig ízekre szedem a single-t. Már most látom, hogy minden apróságba bele fogok kötni, én az a fajta rajongó vagyok aki nem huny szemet az apróbb hibák felett hanem mindent túldramatizál. Egyébként meg sokkal nehezebb lesz kivárni a március 6-a és 9-e közötti időt...
-
tiv83us
veterán
Viszont szerintem ami sokkal jobb, az az, hogy a Paragon/Renegade pontokat egy skalan meri, nem kulon skala van hozzajuk. Igy, ha peldaul a paragon karaktereddel valamit rosszalkodsz, akkor szepen lejjebb megy a csuszka a renegade iranyba, nem ugy, mint a ME1-2-ben, hogy kapsz egy adag renegade pontot is, oszt jovan. Mint a KOTOR-ban a lightside-darkside dolog. Logikusabb is szvsz.
-
vitaro
senior tag
Egy másik fórumon azt írta valaki, hogy mivel a játék Originen jelenik meg, a dlc-k is ott fognak és nem lesz szükség BW pontokra. Remélem nem így lesz, mert van még 320 pontom és azt a plusz karakterre tartogatom ami a CE-hez jár. (Ennek az ára miatt is szentségelek rendesen.)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Chabe89
addikt
Szerintem ez befolyásolni fogja az is, hogy:
ME2 Spoiler!!: Hogyan döntenek a kvárik, mert tali lojalitás küldetésén azt hiszem 2 Admirális a háború mellett érvel egy pedig a béke mellett. Lehet beszélni a másik kettővel is, hogy a békét szorgalmazzák, bár komoly jelentősége itt még nincsen. Talán a 3. részben
-
leviske
veterán
Az egyik inkább öröm, mintsem spoiler, a másikon viszont leesett az állam rendesen. Remélem lesznek még ilyen fordulatok.
MOD:
Aki eddig nem nézte meg, az szerintem egy darabig igyekezzen kerülni a ME3 témájú cikkeket és topikokat, mert tuti, hogy idővel figyelmeztetés nélkül is lesz rájuk hivatkozva. -
vitaro
senior tag
Szerintem ez inkább azt jelenti, hogy 7-én teszik közzé, hogy miként juthat hozzá az is a multi demóhoz 14-én aki nem rendelkezik early access-el. (nem BF3 tulaj)
#814: Ez még akár jó is lehet, egy quarian-t mindenképpen fogok indítani. Az asari husk meg tényleg keményen néz ki, de lehet csak miatta kerül a játék dobozára a partial nudity felirat.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Már ki is jött, multi trailer: Mass Effect 3: Special Forces
-
KubanitoS
veterán
Nos, live chateltem EA Supporttal az esetről. Első ember: mindenféle faszságot írt arról, hogy ez nem technikai probléma és ezért nem tud segíteni, majd elirányított a játék fórumára, hogy beszéljem meg a dolgot a többi játékossal.
Csak néztem nagyokat. Megkérdeztem tőle, hogy akkor most egy mezei fórumozó fog majd segíteni, amikor egy hivatásos EA Support Staff Member nem tud? Persze erre már nem volt válasz, kaptam egy -15%-os kupont, majd chat has ended.
Második ember: Jessie volt a neve, szerintem nő lehetett, teljesen normális volt. Elmondtam a problémám, elmondtam, hogy nem jelennek meg a cuccok és hogy csinálni kellene valamit. Megkérdezte a 45 perces dolgot, hogy megnéztem-e a trailert a végéről, ilyenek. Mondtam, hogy igen és csak nincs cuccos. Megkérdeztem, hogy Ő rá tudja-e rakni, mondta hogy megnézi.
Rá egy percre jött a válasz, hogy sajnos ő sem tudja manuálisan rárakni, nincs hozzá jogosultsága. Kaptam a 15%-os kódot megint, szépen elköszöntünk egymástól.
A probléma nem lett megoldva, de a két szupportos között ég és föld volt a különbség. Az első embernek megint nem jegyeztem meg a nevét, de nagyon gyanús, hogy ugyanaz a semmirekellő volt, aki a múltkor szórakozott velem, akkor a Dead Space promo kapcsán.
-
KubanitoS
veterán
A 45 perces dolgot én is észrevettem, kb 20 perc netezés után. Ekkor otthagytam a gépet teljes képernyős játékon és mentem tévézni. Visszajöttem egy jó negyven perc múlva, erre azt látom, hogy a játék feldobott egy ablakot, miszerint "Siess, mert már csak húsz perced van hátra". Nyomtam egy okét és elindult a húsz perc. Volt ám öröm meg bódottá.
A játékokt végigvittem, ki is jött a képernyő, hogy kaptam ME3 fegyót, viszont nem látom a Bioware Social oldalon. Az armor ott van. Mindegy, az 100%, hogy nem fogok ezzel a szeméttel még egyszer 45 percet eltölteni. A fenti kolléga nagyon bátor.
-
G4ga
őstag
-
KubanitoS
veterán
Most vagyok én is a 45 perces résznél. Pontosabban a játékot leraktam kicsibe és eközben írom ezt a hozzászólást most. Valami hihetetlenül gagyi szemét az egész, már bocsánat. A grafika egyszerűen ocsmány, az öt évvel ezelőtti (vagy régebbi) szintet idézi. A játék maga pedig eléggé egy agyatlan nyomkodásnak tűnik, nem beszélve, hogy egy gagyi konzolport az egész. Nem lehet még a felbontást sem állítani. Jókor jött a demó, mert nekem a képek alapján tetszett a játék, de ez a demó hihetetlenül kiábrándító. Nem is értem a Skyrim mellett hogy lehet effélét kiadni.
Na de elég a sírásból, 45 perc után remélem megkapom az ME3 fegyót, aztán mehet a levesbe az egész szemét.
szerk: Viszont a zenéje kiváló, egy rossz szavam nem lehet rá.
-
G4ga
őstag
utoljára irok evvel kapcsolatban.
Még mindig nem látszik Bioware Socialon a második tárgy.
pedig már 4x vittem végig.Uninstaláltam mindent.
Kikapcsoltam a Windows Tüzfalat, Spybot SD, Malaware.
Töröltem a mappát, feltettem ujra az Origint. Végig vittem ujra és semmi.Csak a kiirás van.
Biztos velem van a hiba.
Ha esetleg van valakinek valami ötlete segitsetek.u.i.: azert a szabadságos dolog egy picit beteg
de megértem. biztos én is ráfogok zombulni
-
G4ga
őstag
akkor teljesen normalis h nem latom bioware socialon csak a pancelt?
a jatek kiirta hogy unlockoltam egy itemet a me3hoz. persze csak akkor kapom meg ha megveszem.
furcsalom h a pancelt hozza adja biowaron a puskat nem.
erdekes.muvelt am azert a jatek is erdekes dolgokat.
volt h beragadt az elore, szeteset a kep es egyebb erdekessegek.felek h nem kapom meg a bonusz itemet majd.
-
G4ga
őstag
megcsináltam ugy ahogy linkelted.
Microsoft essencial virusirto kikapcs.
Windows tüzfal kikapcsolva
Malware spy keresö kikapcsolva.
Uninstal jaték és ujra rak.
Kiirta a játékban hogy megkaptam a mass effect 3 tárgyat, de social networkon még mindig csak a pajzs látszik!ilyenkor mi a hejzet?
Nagyonkösznöm a gyors segitséget!
-
KubanitoS
veterán
Ez benne volt a trélerben? 'Nyátokat.
Megnéztem egy Mass Effect 2 trélert.
Nem ismerős a 0:34-nél látható jelenet? Még jó, hogy ez a 2009-es E3-ra készült trailer. Ennyit az utólagos DLCkről.
-
KubanitoS
veterán
Én nagyon jól tartom magam ez ügyben. Eddig mindösszesen annyit tudok az ME3-ról, hogy a Föld is benne lesz helyszínként. Nem láttam egy trailert sem, nem olvasok előzeteseket, nem tudom melyik karakterek lesznek benne...és ez nagyon jól van így. Nem értem, abban mi a poén, ha az egész játékról tudsz már mindent a megjelenés előtt.
Mass Effect 2-vel is ez volt a helyzet és volt is ám WTF pillanat az első 10 perc után.
Rá egy pár hónapra a kezembe került egy Gamestar, amelyben volt ME2 előzetes. Az egészet elspojlerezték.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KubanitoS
veterán
Jaja, nekem az új páncélok azért nem jöttek be, mert sisak nélkül nem lehetett menni. Nekem kb tönkrevágta az egészet, de így is pofás volt.
-
KubanitoS
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest