- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Na, a majomja.
Csapattársnak én majdnem mindig Talit és Liarat vittem. Első végigjátszásra betöltöttem a soldier szerepét, másodjára meg szintén valami kicsit biotikus harcos voltam [most nem jut eszembe a kaszt neve], szóval ezt a jövőben sem szeretném változtatni. Ilyen MónikaShow-os arcok nem érdekelnek.Ez a kép egész jóféle. Most így hirtelen nem tudom eldönteni, de ez vajon ingame grafika, vagy agyontuningolt art?
-
Archanon
őstag
Valóban olyan, mintha Shepardék fejenként 10 kilót nyomnának páncélostul, fegyverestül, s 120 kilós izompacákokat meghazudtoló erővel "száguldó mozgást" végeznének... Bár én erre a furcsa jelenségre már az előző részekben is felfigyeltem [s más játékoknál is], most viszont eléggé szembetűnő. De annyira nem zavar, a kész játék lenne már a kezeim közt...
-
Gabor343
tag
Teljesen egyetértek veled, egy Mass Effectbe szerintem sem kéne ilyen...
Remélem ez nem kerül majd be a játékba.
De ha mégis bekerülne, akkor legalább a játék elején legyen lehetőség választani hogy akarunk-e ilyet vagy nem.
Mert az addig oké, hogy egyeseknek erre van igénye, de mi lesz azokkal akik ezt nem szeretik.... -
Tibicsucsu
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobilinternet
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest