Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • genndy

    addikt

    válasz Tanisz #12771 üzenetére

    Szerintem(!) leginkább három dolog:
    - nem ezt ígérték (ez konkrétan elhangzott, hogy nem lesz Deus Ex: HR-féle befejezés, A/B/C választási lehetőségekkel). Ennek ellenére pont ugyanaz lett, csak színekkel. Illetve tök mindegy, mit csináltál előtte, annak semmi befolyása nem volt a végére, bármilyen beállítottsággal választhattad bármelyik véget.
    - behozták a Csillaggyereket, aki az eddigiekhez képest hülyeségeket mondott. Baromi zavaros a dumája, és sokkal értelmesebb reaper indokot ki lehetett volna találni, a Bio változata sablonos és unalmas lett.
    - iszonyú összecsapott, zavaros és kiábrándító a vége. Nem derült ki mi történt a társainkkal, miért volt jó ha előtte segítettünk a quarianoknak, kroganoknak, bárkinek. Zavaros azért, mert a végén hogy kerül oda hirtelen a Normandy, sántít az idősorrend, a Citadellán történtek is furcsák, a drámai hatásnak rendelték alá az egészet, de nem jön ki jól, kusza. Kiábrándító meg azért, mert a végén kilép az űrhajóból két ember. Jó, és a többiekkel mi lett? Meg az űrhajósokkal ott a bolygón a roncs hajóval? Baromira kevés infót kapunk a társakról meg a fajokról, pedig ezen dolgoztunk akár több száz órán keresztül is, és nem látjuk az eredményt (akár jó, akár rossz).
    Az EC ezen azért sokat javított, de még azzal is összecsapottnak érződik. A bazi jó trilógiát sikerült elcseszni egy maximum közepes befejezéssel, pedig jogosan többet és méltóbbat várt mindenki.

    Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Új hozzászólás Aktív témák