Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maajsz

    senior tag

    válasz Tertius #12632 üzenetére

    SP Nekem sincs a gethel gondom, de ez a szintézis dolog kicsit túl messzire menőnek tűnik, így én nem választom. Igen, azt mondja hogy valaki úgyis újra feltalálja az AI-t, de a geth eddig se hódította meg az univerzumot, szóval a kisgyerek magával kerül ellentmondásba, hiszen ő maga a probléma, aki a népirtást elköveti. A geth meg hogy eljusson olyan szintre mint a reaper ahhoz mennyi idő kell? És addig a többiek nem fejlődnek? Érdekes. Másik, ha a gép ő szerinte megértésen keresztül fejlődik, akkor egy idő után felfogja mit akar az ember és ráhagyja, max ha rátámadnak visszavág. De odáig nem fajul, ő sem hogy kiirtson minden organikot, hiszen ha ő valami miatt kihal, csak az organiknak van esélye egy egysejtűből újra fejlődni, egy gépnek egy csavarból nincs. Persze itt a mesterséges intelligencia ellőttünk még teljesen homály, nem tudjuk elképzelni annak valójában mi is lehetne a célja (ha lenne), így támaszkodunk a játékban megismert gépekre, akiket Legionnek sikerül megkedveltetnie velünk. De ha őket meg is ölöd (kikapcsolod), szerintem vissza hozhatók, mivel a dolog nem minden elektronikát üt ki, hiszen a hajók továbbra is mennek.
    Az is furcsa hogy az illusive mannel fejbe tudod lövetni magát, miután annyira elhivatott volt, bár ugyanakkor ez az Sarennel is megtörtén(hetet)t, így kicsit rip offnak tűnik az 1ből.
    Részemről az, hogy Shep a 2be "cerbeusos" sokkal elfogadhatóbb, mint az, mint már írtam, hogy 3ba minden perc számít, mert milliok halnak és ez olyan vegyes hangulatot ad ahhoz, hogy te mellékküldetésekben itt ott barangolj.
    Illetve ugye annyiban tetszik a destroy ending, hogy ott ugye Shep túlélheti :P

Új hozzászólás Aktív témák