- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jó lenne valami infó végre. Vagy egy trailer ha idén még megjelenik.
-
Ari18
őstag
Arrival DLC
Az Arrival eseményeire még a finálé előtt kerül sor. Egy batariai zsoldosok által elrabolt doktornőt kell majd kiszabadítanunk, aki a közelgő Reaper invázióról rendelkezik életbevágóan fontos értesülésekkel.
Ami a játékmenetet illeti, a DLC-be belekukkantó újságírók szerint a történet első felében inkább a harc dominál, később már komoly döntéseket is kell hoznunk.
A Mass Effect 2: Arrival március 29-től lesz megvásárolható PC, PS3 és X360 platformokra 560 MS/Bioware pontért, vagy 7 dollárért. -
WonderCSabo
félisten
Csak most akadtam rá a topikra. Frissíteni kéne az első hszt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Remélem nem rajongói képek.
-
Lui04
aktív tag
Új zeneszerzője lesz az ME3-nak
Én azért sajnálom, hogy nem Jack Wall és Sam Hulick készíti. Szerintem nagyon jó zenét írtak, és így lehet, hogy elvész az a hangulat, amit ők teremtettek.
-
Rossi
addikt
Up!
-
Воланд
titán
Nem az a baj, hogy nincs értelme, csak ne hasonlítsuk az nfs-hez. Én sem értem az ea döntését, érzésem szerint a válság ezt a lépést nem indokolja. Pedig még örültem is anno amikor bejelentették, hogy lesz Mo-n irodájuk, gondoltam akkor legalább több játék jön ki tőlük magyarul, erre tessék bejelentik, hogy a harmadik rész mégsem. Majdnem, mint a fable. Első rész van pc-n, második nincs, harmadik jön pc-re. Ez is vicces.
fpeter07: Nem, egy ilyen kaliberű játéknál nem úgy van, hogy nekiesnek páran, szvsz itt figyelni kell az előző két részre is, hogy mi mit jelent, ami szófordulatokat használtak a szereplők azt eddig pontosan, hogy fordították le (mondjuk pont ez az ami nem sikerült valami jól a második részben), mert szerintem ettől lesz jó egy fordítás. A másik amit te is említesz, a szókincs, mert itt aztán nem úgy van, hogy tudok angolul/németül (köszönni meg az időjárásról beszélgetni
), hanem ettől jóval kiterjedtebb szókincs kell ahhoz, hogy maradéktalanul megértse az ember a játékot és élvezze is.
-
Sonja
nagyúr
-
Ari18
őstag
Egy-két info
Confirmed Features:
* ME3 will end the Shephard story arc.
* ME3'suniverse is going to be darker, but funnier at the same time.
* The mining mini-game won’t be abandoned completely.
* The import feature will be present, with more variables than ME2 had.
* 'Cheating' on your ME1 LI might have negative repercussions in ME3
* Shepard is going to rally the various races of the galaxy against the Reapers.
* The Reapers have invaded Earth and Commander Shepard will have it back.
* London will be featured.
* ME3 has been set for a Holiday 2011 release.
* ME3 will be released simultaneously on the PC, XBOX360 and PS3.
* If your Shepard dies in ME2, you won't be able to import your save in ME3.Promises:
* ME3 to maximize both quality and commercial success.
* Uber-Collector’s edition will come with a special bonus item.
* More RPG features and complex enemies will be included.
* Conversations will be more cinematic.
* Vehicle Based Exploration might return in ME3.Popular Rumours:
* LotSB may have set the standards for ME3, gameplay and dialogue-wise.
* ME3 will have a multiplayer component.
* ME3 might have 3D. -
fangor
csendes tag
a második ez-ed nem gamescreen hanem valami épp akkori jelenet.. a game graf nem ilyen xd de lényeg, hogy nem tetszik xd
-
fangor
csendes tag
egy dolog, hogy van idejük befejezni.. de az nem jelenti azt hogy be is fogják.. nekem nem tetszek a ME2 sem.. ilyen meg olyan húú de jó ozt sz*rabb volt a grafika maxon mint egy worms-nek.. abban reménykedek én is, hogy felfejlesztik tűrhető állapotra.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Brutális eb #18 üzenetére
Megnyugodhatsz, jönni fog. Már volt korábban hír is róla, hogy a ME2 történetét DLC-kkel fogják összekötni a ME3 történetével. Szóval ha valamit biztosra vehetsz, az az, hogy lesznek még DLC-k a második részhez.
-
Brutális eb
addikt
2 év atyavilág de nehéz lesz kivárni......
Több RPG elem, ráncfelvart grafika remek hírek.
Második részhez jöhetne még egy -két nagyobb DLC.(4-5 órás kalandokkal)
-
vitaro
senior tag
Nagyon várom már, remélem megtartják amit ígértek és több RPG elemet tesznek bele, mert pont ezek hiánya miatt a 2. rész egy hangyányit csalódás volt számomra.
-
Delta38412
csendes tag
Szerintem is jó lesz a befejező rész
-
Fortissimus
őstag
remelem azert kiadjak a vilagvege elott
-
Tsumaas
senior tag
Elsietni szerintem sem fogják... 2 év sok idő.
,,Kezd nagyon "pénz szagú" lenni ez a játék is..."
Nem értem ezt miért gondolod. A legtöbb játéknak - ami manapság megjelenik - 10k és 12k között mozog az ára. A Mass Effect 2 8k volt megjelenéskor. Igaz, eddig kiadtak egy fizetős DLC-t, és április elején is várható egy, de nem 15$ meg 20$-os áron. Ezt a stratégiát valószínűleg a 3. résszel sem fogják megváltoztatni. Nem mellesleg nekik is meg kell valamiből élni. A programozókat(stb.) ki kell fizetni valamiből. Ma már semmi sincs ingyen. -
LinogeOW
aktív tag
Kezd nagyon "pénz szagú" lenni ez a játék is... szerintem tuti elsietik majd.
-
Vistaboy
veterán
-
Nashaba
tag
Hát, az igazság az, hogy ezt a gépet is újonnan dobtam össze, "kevés pénzért jót" jelmondat alatt, és miután a ME1 is küszködés neki néha, ez egy úgymond pénzkidobás volt.
Vistaboy: Hát, ha már tart a programozás akkor valszínű. Tehát, reménykedem. A ME2 is szépen futott, csak néha beakadt, a framerate úgy sima volt. A minőségbeli javulást én elsősorban a hangok terén várom, és a játékmenetben, elvégre is szerintem ebben lehet a legfenomenálisabbat alakítani. -
Vistaboy
veterán
Szerintem a harmadik résznél is megmaradnak az Unreal Engine 3.0 mellett, úgyhogy nem lesz problémád, ha a Mass Effect 2-vel tudtál játszani.
A minőségbeli javulást én elsősorban a tartalomtól várom, bár a grafikán is van néhol mit csiszolni, de ezeket szerintem addigra megoldják.
-
Nashaba
tag
Megvan hogy mi fogja okozni a világ végét. Elfogynak a polcokról, túlterhelődnek a szerverek, meghal a steam is, és kitör a káosz.
Attól félek, az én konfigom a ME3-at már nem fogja bírni.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:ME3 Trivia: Today I started work on "Project Wombat" for Mass Effect 3.
Azaz a mai napon a hölgy elkezdett dolgozni egy bizonyos "Project Wombat" című projecten, amit a Mass Effect 3-hoz készít majd. Amit magáról a játékról tudni lehet idáig, az az, hogy nagyobb minőségbeli ugrás lesz a második és a harmadik rész között, mint az első kettő közötti fejlődés. Sokkal több RPG elemet tartalmaz majd a folytatás, valamint a régi társainkkal sem leszünk kénytelenek szakítani a harmadik részben, azaz visszatérnek az első rész szereplői ismét a csapatba.
[ Módosította: tiv83us ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest