- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
Nem az a baj, hogy nincs értelme, csak ne hasonlítsuk az nfs-hez. Én sem értem az ea döntését, érzésem szerint a válság ezt a lépést nem indokolja. Pedig még örültem is anno amikor bejelentették, hogy lesz Mo-n irodájuk, gondoltam akkor legalább több játék jön ki tőlük magyarul, erre tessék bejelentik, hogy a harmadik rész mégsem. Majdnem, mint a fable. Első rész van pc-n, második nincs, harmadik jön pc-re. Ez is vicces.
fpeter07: Nem, egy ilyen kaliberű játéknál nem úgy van, hogy nekiesnek páran, szvsz itt figyelni kell az előző két részre is, hogy mi mit jelent, ami szófordulatokat használtak a szereplők azt eddig pontosan, hogy fordították le (mondjuk pont ez az ami nem sikerült valami jól a második részben), mert szerintem ettől lesz jó egy fordítás. A másik amit te is említesz, a szókincs, mert itt aztán nem úgy van, hogy tudok angolul/németül (köszönni meg az időjárásról beszélgetni
), hanem ettől jóval kiterjedtebb szókincs kell ahhoz, hogy maradéktalanul megértse az ember a játékot és élvezze is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The First Berserker: Khazan
- Bittorrent topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest