- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huvi00
tag
Nem feltétlenül kell adományozni azzal csak kis lelket lehet önteni a fordítókba.Csak szerintem nem csak én vagyok így vele szerintem mindenki tisztában van vele hogy egy ilyen fordítás nem 2 hónap csak amikor megnézem a Fallout NV fordítását szépen haladnak de elkeserítő hogy az ígéretek tárháza.Mert múlt év végén jelent volna meg csak 8 ember böl alig 2 dolgoztak valamicskét és még mindig 50 % jó igaz 70.000 sor van benne de azzal is mióta játszanék.De most itt Mass Effect 1 hónap és meg jelenik és akkor csomóan nem tudnak vele játszani mert angol, kicsit nehéz feldolgozni hogy ha valaki olyan fanatikus mint én h mééég 1 évet sajnos hanem többet kell még várnom ennek vannak + és - oldalai várakozásnak.De biztosra veszem hogy Mass Effect nél elég komoly emberek fognak össze jönni mert ez még is csak a HÍRES MASS EFFECT.Bárki vállalja magára munkát én szívesen segítenék bármiben kivéve fordításban akinél lesz munka azt meg kérném szívesen hogy más projektel ne foglalkozzon mert ha még más fordítást is bevállal ez mellé akkor ott nagy idő eltolódás lesz.Lassan már ellehetne indítani kisebb oldalt esetleg egy ingyeneset ATW oldalt ahol toborzás menne hírek stb mert szerintem még nem vállalta el senki.Nem mondom hogy mindenki fizetne de adományozási cím se lenne rossz ötlet de majd eldöntik akik csinálják.
7 ember is jó kezdet csak valakinek össze kéne fogni ölet és 1 ütőképes csapatot verbuválni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest