- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
csoli31
üzenetére
Köszi ismét, meg is fogom nézni a dolgot.
Mass Effect 1 SPOILER
Most végeztem a játékkal. Ez a második nekifutásom volt, másként fejlesztett karakterrel mentem, sok döntést másként hoztam meg és marha jó volt, hogy sokszor teljesen máshogy történtek az események. Például a charm skillt kimaxoltam és a végén Sarent sikerült rábeszélnem, hogy rossz, amit csinál. Erre fejbe lőtte magát, hogy feláldozván magát mentse, ami menthető, mert Sovering hatalma túl nagy volt már rajta. Igaz utána a végső harc nem maradt el, de mégis ez egy üde színfolt volt a játékmenetben.
A mentéseket át szeretném vinni a második részbe, ezért "kényszerből" most végignéztem a készítők listáját. Utólag nagyon megérte, mert egy marha jó zene ment alatta.
Mindenképpen hallgassátok meg.
A játék maga meg lazán hozza egy felső kategóriás film szintjét, csak ez jobb, mert itt én alakítom a történetet.
Nem is gondoltam, hogy ez első rész is ilyen hihetetlenül jó, nem igazán emlékeztem már az első végigjátszásra.Ezek után viszont marhára fog hiányozni a Mako a második részből.

Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nem is gondoltam, hogy ez első rész is ilyen hihetetlenül jó, nem igazán emlékeztem már az első végigjátszásra.