- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
Derrewyn
üzenetére
az hogy 100%ra kivitte, azt jelenti hogy minden hely a térképén 100%ot ír ki. senki nem állította hogy az összes anyagot kisajtoltuk az összes bolygóról. én például a moderatenél rosszabb nyersanyagtartalmú bolygókat csak 1-2 helyen scanneltem, főként a rich jelölésüekre fókuszálva. de tudod mit? nem kell elhinni
hazudok, ki se próbáltam a játékot, a spanomat is csak kitaláltam, az előzőt részt se vittem végig kétszer, csak azért írtam be és hazudtam hogy tudjatok kivel vitázni...
nehogy már beledögöljetek az unalomba 
mindenesetre folytatom a "nem létező képzeletbeli" karakteremet hardcore-on. tetszik hogy itt is továbbvihető a már megszerzett szint és felszerelés. kiv vagyok nagyobb szinten miket találok
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hazudok, ki se próbáltam a játékot, a spanomat is csak kitaláltam, az előzőt részt se vittem végig kétszer, csak azért írtam be és hazudtam hogy tudjatok kivel vitázni...
nehogy már beledögöljetek az unalomba