- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
nyugi,szó sincs ilyesmiről
csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.Tudom mi mennyit sebez, hisz ingame írja is. area reave 320at sebez 3méteren belül. heavy reave 440-et de nincs AoE. heavy warp 400at sebez, és 5méteres körzetben ha valami biotikával kerül kölcsönhatásba. unstable warp 320at sebez, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, akkor 7méteren belül. mindez barrier/valamilyen biotika, vagy páncél esetén érvényes. hp vagy pajzs esetén a szokásos 160,200 a sebzésük,de ott már csak az Area Reave AoE.
De a Warp csak akkor AoE, ha biotikával kerül kölcsönhatásba, különben nem, viszont az Area Reave meg mindenképpen az. Ergo vagy tőled vagy csapattárstól kell valami biotikát használni pluszba, hogy barriertől megfosztott ellenre használva is AoE legyen. Lehet hogy ez elkerülte a figyelmedet.
Ezek a számok így szépek, mégis azt vettem észre, hogy a gyakorlatban nem teljesen úgy köszönnek vissza, ahogy papíron kellene, így jutottam ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak hidd el,végigpróbálgattam nagyonsok verziót. számtalan retrain powers-t nyomtam, hogy kipróbáljam milyen kombinációban hogy viselkednek,és ez vált be legjobban.