- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
En meg mar megint vegigtoltam, most ferfi karakterrel.
Morinth-ot mar harmadszorra nem ajanlja fel opcionak, nem tudom mit lehetne meg tenni, a legvegere hagytam most, annyi renegade ponttal, amennyit csak ossze tudtam vakarni.
Es megsem volt opcio, hogy o legyen. Kezd mar idegesiteni.Elkezdtem insane-en is, de a tarsaim nagyon gyorsan meghalnak, en meg utana eleg, ha 1mp-re kidugom a fejem valahonnan, vegem. Igy az agyverzesen kivul mas ertelme nincs a kinlodasnak, ugy erzem.
Nem tudok veluk mit kezdeni, sokkal tobb figyelmet forditottam arra, hogy ok mit csinaljanak, es hogy bevedjem oket, mint arra, hogy en mit csinalok. Es igy is a leghosszabb ido, amit kibirtak, egy csata fele (sem ).
Nem ertem, miert nem tudtak normalisabb NPC-ket csinalni az ember melle.
A Left 4 Dead ugyanez, elkapjak a karakteredet, a tobbi meg nezi. Melletted all es nezi hogy meghalsz....Szoval ez a Morinth dolog nem tudom, min mulik, megprobalom ujra a jatekot, leszek Paragon ( melyik cast kap +100 paragont egyszercsak? ).
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4127, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest