- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
- Nincs level cap, 56/60-on zártam egy "normál" végig-játszást (nem NewGame+)
- Több loot container -> több hasznos kütyü (vagy pénzforrás) -> jobb felszereltség
- A legtöbb Mako küldetés effektíve "God Mode" (kivéve a thresher maw harapást) *
* Egyedül az X57 aszteroidán "fájt", ha eltalált egy ágyú (ahol vagy védett, vagy néha mozog).
+ Persze az is, hogy már ismertem a játékot (milyen sorrendben érdemes végigjárni a galaxist, illetve hova milyen csapatot érdemes vinni). Bár ez itt kevésbé érdekes, mint pl. a DAO-ban (ahol normál nehézséges is szana-szét szabdaltak Orzamar-ban, mint ha Difficult, vagy akár Nightmare-en játszanék, aztán meg egy ütéssel vertem le mindenkit a többi helyszínen, mert ott inkább fix a nehézség, nem skálázódik, legalább is teljesen biztos nem...)Érdekes, hogy a legutolsó Auto Save itt is az utolsó lövöldözés közepébe visz vissza, pedig ahogy beleolvastam a Legendary újdonságaiba, ott azt ígérték, hogy most már benne lesz a save-tranfer után az utolsó döntés is. (De hogy? Felülírja az utolsó mentést úgy, hogy mégis a lövöldözésbe dob vissza, mikor betöltöm? Vagy nem is a mentés file-t fogja beolvasni, hanem "EA App Magic"?).
Új hozzászólás Aktív témák

- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs