Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
annyit irtatok erröl az Origines történetröl, hogy ma délelött melobol felhivtam az Ea--t hogy hogy müködik a dolog. Ugyiy akartam már velük beszélni hát két legyet ütök egy csapásra alapon én is beprobálkoztam.
Balázs nevü emberkével beszélltem és mérhetetlenül segitökészen elmondott mindent s9t, egy emailbe elis küldte mit hogyan.Fénykép kell a dobozról ( Feltétlen EA-nek kell lenni a kiadásnak ), a kulcsról és ha van a számláról. Mondtam nekem sajna az már nincs mert külföldröl van a játék, és már nincs meg. Mondta hogy semmi gond, irjam rá egy fecnire ( ezen beszartam az emalibe is igy van irva, tegyek oda egy fecnit amin szerepel a problémám azonositó száma ).
Monta hogy valami régi accountott igy összefüz maj d az Originsessel.
Kérdésem a kövi: Ha beteszik nekem az originsbe ugy nem kell majd folyton az Originsröl telepitenem és inditanom a Me 1-et? Müködik az majd lemezesröl is ugye?
Ill. a Me2vel is ez a kérédés. az is müködik majd lemezröl és Origins nélkül?
Tényleg jól néz ki hogy mind a három rész ott lenne a profilomba, de ha csak onnan lehet majd játszani akkor inkább nem kell... nem rakaszkodom ehhez a bughalmaz rendszerhez
Válaszokat elöre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/512GB gyári független 2026.08.10. gyártói jótállás + ajándék
- MSI Bravo C7VFK 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP ZBook Fury G11 i9-14900HX / 128GB RAM / RTX 4000 Ada / 4K OLED / 2TB / dokkoló
- BONTATLAN GARANCIÁLIS MACBOOK AIR M4 // 16GB RAM // 256GB SSD
- PS4 lemezes // 1 kontrollerrel
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest