- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jövő hónapban debütál az Oppo Find X9 Ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Xmodule
üzenetére
Közben nemrég meglett a megoldás. Annyi volt a trükk, hogy a két nőt oda állítottam, ahol bejöttünk, ott van fedezékük, én meg miután lezártam azt a nagy ajtót végleg, elmentem a rámpára tőlük jobbra, így a Turianok megosztották az erőiket. Igazából így nem is volt olyan nehéz, a két fix sniper sem látott ránk, a rakétás tornyok meg vígan tudták lőni a gyakran egy helyben állókat. (elvileg normál nehézségen van a játék nálam)
Amúgy megérte megcsinálni, mert kaptam egy házat, ahol tudtam venni egy űber tápos Class X colossus medium armort meg egy igen faja class X Savant biotic ampot, ami 35-40-40 bónuszokat ad.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igaz a dolog lottó jellegű, ezért menteni kell minden próbálkozásnál, mert nem kevés pénz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Synology NAS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- AKCIÓ! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)