- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tailor
őstag
Uhh, az igen...
A NEX volt a Sony első tükörnélküli, cserélhető objektíves fényképezőgép-szériája. Most már "Axxxx" néven futnak. Ha ilyen manuális obikkal akarsz "játszani", akkor ilyen, tükörnélküli gépekre lesz szükséged (vagyis ha teljes adapterezhetőséget szeretnél). A Sonyn kívül gyárt ilyen gépeket a Fuji, az Olympus és a Panasonic is.
Ha ennyire friss az 550D, akkor megértem a csalódottságot... De cseréld be egy Nex 6-ra, és azon kipróbálhatsz mindent
(jó, jó, tudom...
)
-
tailor
őstag
Szia!
A mindenit, nem semmi anyósod van!
Sajnos a Canonra nem lehet mindent adapterezni - itt egy lista, hogy mihez van adapter, illetve melyek azok, amik csak speciális (lencsés) adapterrel használhatóak:
Tamron Adaptall2-höz is van lencse nélküli adapter. A lencsés adapterek rontják a képminőséget, hobbizni, játszani jók lehetnek, de komolyabb dolgot ne várj tőlük.
Az 550D-hez ráadásul fókusz-visszajelzős adaptert érdemes venni, mert a kis cső-keresőben sose fogod látni, mi mikor éles.Amúgy: ez a sok obi valószínűleg szép érték (csak a fentebb linkelt Konica Hexanon fisheye vagy 80-100K), szóval én elgondolkodnék egy Sony A7-en - arra minden felmegy adapterrel, az 550D-hez képest meg hipertér-ugrás lesz minden téren. Persze csak akkor, ha belefér a keretbe - nem akarok a zsebedben turkálni / rábeszélni
Jó bogarászást / ismerkedést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest