- iPhone topik
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
bagaba1 #4649 üzenetére
ennyire nem lágy, naa. nekem is volt és nyitva használtam sokat ennyire nem szar.
látszik hogy f1.8nál nem volt a helyén a fókusz. hózihhher. vagy rossz az adaptered.
csináld meg ezt: sorozat mód és nyakból mozgasd aprókat előrehátra fejed mint a gyalogcsirke és lőjj. -
jjeahh
nagyúr
válasz
bagaba1 #4649 üzenetére
20d-n honnan tudod, hogy a fókusz tökéletesen pontos? sztem ki kéne próbálni azt az obit olyan vázon is, ami tud élőképet, illetve bele lehet nagyítani a fókuszmezőbe
csak azért írom mindezt, mert a portékon, amit vele lőttél tökéletesen kivehető, hogy mellément a fókusz, az arc pont ennyire életlen mindig mint a tesztábrád, a váll meg a kar viszont tökéletesen éles
hogy ne csak a szám járjon:szerk: viták elkerülése végett: nem azt akarom bizonyítani, hogy ez az obi baró mert zeiss, simán csak én úgy látom mindig melléfókuszálsz...ami nem a te hibád, a 20d nem manuálozni való
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged