- Milyen okostelefont vegyek?
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
válasz
ooooobi #8766 üzenetére
[link]
Csináltam egy kis videót. Nem szoktam úgyhogy a beszédért és a minőségért bocsi. Átraktam a peakinget és a nagyítást egy-egy gombra, csak így van egyszerre. Lassulás csak peakingnél van. Amit még hozzátennék, hogy először Helios-szal próbáltam, de azon sokkal gyászosabb a helyzet, konkrétan nem emelt ki vele semmit... De ez betudható az objektív állapotának is talán (nem olyan rég szétszedtem) -
-
Balinov
titán
válasz
ooooobi #8743 üzenetére
csak ilyen ART filteres mokolas, de elvileg van
Szemely szerint meg nem probaltam, de egeszoszinten abban sem vagyok biztos, hogy ez muxik-e manual obikkal vagy csak nativ AF-es cuccokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest