Hirdetés
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Apple iPhone 17 - alap
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AF visszajelzés is lehet pontatlan, persze. Nekem nem volt vele gondom, eddig 2 félét próbáltam, mind a kettő pontos. Akkor volt pontatlan, amikor kezdett szétesni az obi alja, és lógott az egész.
ML maga nem tesz tönkre semmit, azt lehet elrontani, amikor a gépet SD kártyáról bootolós szerviz módba teszed. De ezt egyszer kell megcsinálni (ráflashelni egy megfelelő fw-t) és ha az megvan, akkor ha van a kártyán ML, akkor elindul az is, ha nincs, akkor nem.
A FW updatelés meg gyár fw update esetén is ugyanolyan eséllyel lesz hibás. Aki elrontotta, az szerintem ott ment félre, hogy rossz verziót erőszakolt a gépre.
Nekem nagyon bevált az 1100D-n. Time lapse mód, élesség kijelzés, élőképen segédvonalakat használok mondjuk csak belőle, de még pár ezer dolgot tud.@Wa2x : Ja, nekem az OM fényes

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest