- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az AF visszajelzés is lehet pontatlan, persze. Nekem nem volt vele gondom, eddig 2 félét próbáltam, mind a kettő pontos. Akkor volt pontatlan, amikor kezdett szétesni az obi alja, és lógott az egész.
ML maga nem tesz tönkre semmit, azt lehet elrontani, amikor a gépet SD kártyáról bootolós szerviz módba teszed. De ezt egyszer kell megcsinálni (ráflashelni egy megfelelő fw-t) és ha az megvan, akkor ha van a kártyán ML, akkor elindul az is, ha nincs, akkor nem.
A FW updatelés meg gyár fw update esetén is ugyanolyan eséllyel lesz hibás. Aki elrontotta, az szerintem ott ment félre, hogy rossz verziót erőszakolt a gépre.
Nekem nagyon bevált az 1100D-n. Time lapse mód, élesség kijelzés, élőképen segédvonalakat használok mondjuk csak belőle, de még pár ezer dolgot tud.@Wa2x : Ja, nekem az OM fényes
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest